In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Bouwkunde

Automotive

Bouw & Installatie

Industrie

Marketing & Communicatie

Techniek

Facilitaire dienstverlening

Overig

Ingenieursbureau

Finance

Sales


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Innovatief

Internationaal


Aantal werknemers

Nationaal: 1000

Internationaal: 57000


Locatie hoofdkantoor

Den Haag


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

KONE

Rijn 10

2491 BG Den Haag

070 317 1000

aniek.bosboom@kone.com

Social Media

Werken bij KONE

Dedicated to People Flow

Over KONE

KONE is van oorsprong een Fins bedrijf. We bestaan al meer dan 100 jaar en zijn sinds de jaren '90 actief in Nederland. Van onze ongeveer 1000 medewerkers bevindt het grootste deel zich op de weg. Dit zijn onze monteurs die dagelijks onderweg zijn om installaties in goede conditie te houden. De andere medewerkers zijn werkzaam op één van onze kantoren - deze zijn gevestigd in Den Haag en Veenendaal.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn één van de wereldwijde marktleiders binnen de lift- en roltrapindustrie. We streven ernaar de beste People Flow® Experience te leveren dankzij de ontwikkeling van oplossingen waarmee mensen zich soepel, veilig, comfortabel en ongehinderd door gebouwen binnen een verstedelijkte omgeving kunnen bewegen.

Toonaangevende liften, roltrappen, automatische deursystemen en geïntegreerde oplossingen zorgen voor het verbeteren van de doorstroming in gebouwen. We leveren diensten voor de gehele levenscyclus van een gebouw; van de ontwerpfase tot en met onderhoud, reparaties en moderniseringsoplossingen.

KONE IN NEDERLAND EN BUITENLAND

In Nederland werken er zo’n 1.000 medewerkers bij ons bedrijf. Met onze goed getrainde monteurs hebben we de hoogste dekkingsgraad in Nederland, er is altijd een monteur in de buurt. Wij leveren en onderhouden uw liften, roltrappen en gebouwdeuren.

Door Forbes Magazine is KONE als enige liften- en roltrappenbedrijf tot één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld uitgeroepen. We eindigden als 48e van de 100 en werden uitgeroepen tot het op vier na meest vernieuwende bedrijf van Europa, iets waar we in Nederland natuurlijk ook super trots op zijn!

KONE bevindt zich in meer dan 60 landen en is een werkgever waarbij je je kunt ontwikkelen, waar je interessante en uitdagende functies en projecten kunt uitvoeren en waar je carrière kunt maken, al dan niet binnen de eigen landsgrenzen.

MISSIE

Onze missie is om de ‘flow’ van het stadsleven te verbeteren.

VISIE

KONE wil de beste People Flow™-ervaring leveren. Onder People Flow verstaan wij het snel en soepel kunnen verplaatsen van mensen in gebouwen en steden.

Om deze visie te realiseren, moeten we onze marktpositie verbeteren en voortdurend streven naar marktleiderschap.

STRATEGIE

Onze strategie is ‘Winnen met Klanten’. Deze strategie brengen we in de praktijk door samen te werken aan innovatie en nieuwe competenties, oplossingen en diensten aan te bieden waarbij de klant centraal staat, het ontwikkelen van een echte Service Mindset en het slimmer handelen en sneller uitvoeren. Wij zijn ervan overtuigd dat klantervaring belangrijker is dan ooit en dat wij alleen kunnen groeien door de klant centraal te stellen.

People Flow, zo werkt dat: KONE Dedicated to People Flow

Organisatiecultuur

Onze mensen

Dagelijks werken de ongeveer 1.000 KONE collega's - vanuit onze 2 kantoren en op de weg - samen om de beste service te bieden voor onze klanten.

Onze klanten

Van een kleine VvE met slechts 1 lift tot de grootste luchthaven van Nederland, al onze klanten staan bij ons op nummer 1.

Onze mogelijkheden

Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je kunt onder andere doorgroeien binnen je vakgebied, naar een management positie of een uitstap maken naar het buitenland.

Heb jij de juiste Service Mindset dan zijn we op zoek naar jou! We hebben diverse technische en commerciële functies open. Vindt jouw nieuwe uitdaging hier!

Doelgroep

false

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.