In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

ICT & Internet

Techniek


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Innovatief

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 800

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Zoetermeer; Groningen; Apeldoorn


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

KPN ICT Consulting

Röntgenlaan 75

2719DX

+31612739828

jessica.vandermeer@kpn.com

Werken bij KPN ICT Consulting

Sterk in ICT-advies

Over KPN ICT Consulting

Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Geen bits en bytes, maar mensen

ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Mensen die nieuwe mogelijkheden zoeken, en daarbij ook vragen hebben. Voor ons maken zij het verschil. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij realiseren en verankeren verandering, dankzij onder meer trajecten voor nieuwe technologie adaptie. Vanwege deze mensfocus zijn al onze medewerkers speciaal geselecteerd op peopleskills. Het DNA van KPN ICT Consulting wordt bepaald door deze mensen. Wie zijn dat dan? Initiatiefrijke ICT’ers met een hoog kennisniveau. Sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig en creatief.

Organisatiecultuur

Werken bij KPN ICT Consulting betekent dat je gewoon jezelf kunt zijn & kunt doen waar je goed in bent. Wat dat precies is, is aan jou. Van projectmanagement tot aan technologie. KPN ICT Consulting heeft alle disciplines in huis én werkt aan de meest complexe en prestigieuze projecten. Iedereen pakt zijn eigen rol, vanuit zijn eigen kracht. Er is geen vast format voor de beste manier waarop jij je functie kunt invullen. Maar je krijgt wel bij ons alle mogelijkheden aangereikt om je carrière vorm te geven. Bij KPN ICT Consulting staat ontwikkeling centraal. Een goede opleiding legt de basis voor een succesvolle carrière en is voor studenten daarom van groot belang. Vanuit ons Young Professional programma leer je het werkveld van KPN ICT Consulting kennen.

Of het nou om klanten of medewerkers gaat: wij streven naar een langdurig partnership op basis van vertrouwen. We investeren in elkaar & leren van en met elkaar. Weet jij hoe iets beter of slimmer kan? Vertel het dan aan de directie tijdens een lunch of pitch je idee aan de Innovation Board. Jij als sociale ICT-er weet namelijk als geen ander wat de vraag van de markt is, wat er speelt, waar kansen liggen, wat beter moet. En daar luisteren we graag naar.

Doelgroep

Heb jij een ICT-studieachtegrond of ben jij een ICT professional ? Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Je werkt samen met inspirerende professionals in een informele werksfeer aan interessante projecten. Ben je initiatiefrijk en sociaal? Dan ligt er een mooie toekomst voor je bij KPN ICT Consulting.

true

Carrièremogelijkheden

Bij KPN ICT Consulting staat ontwikkeling centraal. Onze ontwikkelingsmogelijkheden behoren tot de beste in de markt. Of je nu bij ons begint als (Young) Professional of Expert, je hebt bij ons interessante mogelijkheden voor opleiding en certificering. Sterk in ICT kun je pas zijn wanneer je volop de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom biedt KPN ICT Consulting interessante doorgroeimogelijkheden.

We passen onze opleidingen continu aan zodat ze naadloos aansluiten bij de praktijk. Zo word je steeds beter in staat om onze klanten de juiste ICT-oplossingen te bieden. Naast vakgerichte opleidingen stimuleren we trainingen om te werken aan jezelf. Dat is goed voor je persoonlijke groei, je werk én je carrière, en dus ook voor ons.

Samen met jouw leidinggevende stel je een Persoonlijk Ontwikkelplan op waarin je de richting in jouw carrière schetst. Hierbij kijken we naar de marktontwikkeling binnen de ICT en vertalen dit naar carrièremogelijkheden die specifiek bij jou passen.

'Ik vind het fijn dat ik mijn eigen carrière in de hand heb. Bij KPN ICT Consulting kan dat. Er komen veel kansen en uitdagingen op je pad en je kunt continu nieuwe dingen leren. Je krijgt de kans om een richting te kiezen en daar je eigen draai aan te geven.’ - Michael de Vries – Technical Consultant

Strategie & implementatie

Strategie en implementatie komen bij KPN ICT Consulting op een mooie manier samen. Consultants met verschillende expertisegebieden werken nauw samen aan het bedenken en implementeren van innovatieve oplossingen bij klanten. Er wordt daarom veel geëxperimenteerd met nieuwe technologie, zoals LoRa, wearables, drones en 3D printers. Vanuit deze experimenten ontstaan vaak serieuze business oplossingen waar we onze klanten verder mee kunnen helpen. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.