Actief in de branches

Detailhandel

FMCG


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Teamgericht

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 16000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Huizen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Lidl Nederland

Havenstraat 71

1271 AD

035-5287400

werken@lidl.nl

Werken bij Lidl Nederland

Haal jij altijd het maximale uit jezelf? Dan zoeken we jou!

Over Lidl Nederland

Een snelgroeiende en internationale retail-organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor ambitieuze starters en young professionals, die de lat nét even iets hoger voor zichzelf leggen.

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien we nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan. Nederland heeft ons leren kennen als de supermarkt met ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. Door scherpe inkoop, zorgvuldige selectie van ingrediënten en strenge kwaliteitscontroles maken wij deze belofte elke dag waar. Bovendien zetten we waardevolle stappen om te komen tot een betere wereld. In lijn met ons motto ‘Op weg naar morgen’ geven we hier met diverse initiatieven uiting aan.

Organisatiecultuur

Medewerker bij Lidl word je niet, dat ben je. Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 17.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is. Dat maakt ons uniek. Bij Lidl houden we niet van stilzitten. Gewoon doen, dat is ons motto. Tevreden klanten, daar gaan we voor. In een goede sfeer, waar we op elkaar kunnen rekenen. Op een positieve manier halen we het beste in elkaar naar boven. En hebben we succes, dan vieren we dat samen. Deze mentaliteit bepaalt ons handelen. Je hebt het, of je hebt het niet. Oftewel: medewerker bij Lidl word je niet, dat ben je.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Wij investeren graag in de toekomst. Niet alleen op het gebied van verantwoorde productie, maar ook als het gaat om ons personeel. Zo kun je je bijvoorbeeld via één van onze management traineeships binnen korte tijd ontwikkelen naar een managementpositie of specialistische rol. Maar ook op het hoofdkantoor zijn er diverse carrièremogelijkheden. Pas je als ambitieuze starter binnen onze praktische organisatiecultuur, dan kun je bij ons uitstekend jouw eerste stap op de arbeidsmarkt zetten. Kijk voor meer carrièremogelijkheden op www.werkenbijlidl.nl

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.