In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Detailhandel

FMCG


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Teamgericht

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 21000

Internationaal: 310000


Locatie hoofdkantoor

Huizen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Lidl Nederland

Havenstraat 71

1271 AD

035-5287400

werken@lidl.nl

Social Media

Werken bij Lidl Nederland

Haal jij altijd het maximale uit jezelf? Dan zoeken we jou!

Over Lidl Nederland

Een snelgroeiende en internationale retail-organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor ambitieuze starters en studenten, die de lat nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Wij bieden meerdere traineeprogramma’s, stages maar ook verschillende startersfuncties aan.

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 430 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat is wat wij dagelijks waarmaken. Veel mensen kennen onze winkels maar ondertussen gebeurt er achter de schermen natuurlijk ook erg veel. We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Er wordt onder andere hard gewerkt aan meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten voor ons assortiment.
 

Net zo divers als onze klantenkring
Alle 21.000 werknemers werken samen dag in dag uit om onze unieke winkelformule, die kwaliteit, klantfocus en simpelheid voor op zet waar te maken. Wij hebben allemaal de "Lidl- mentaliteit" houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten net dat stapje extra. Waardoor we er samen voor zorgen dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.


We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom richten wij ons in veel aspecten op duurzaamheid, zoals de keuze voor een duurzaam productassortiment, de bouw van energieneutrale filialen en DC’s en richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Organisatiecultuur

Ons geheim?

Dat zijn onze medewerkers. Ruim 21.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Streven naar het beste, dagen onszelf continu uit, en vieren we successen samen. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is.

Doelgroep

Wij zijn een grote organisatie met veel verschillende functies. Dit zorgt ervoor dat we ook op zoek zijn naar veel verschillende soorten mensen. We vinden het belangrijk dat jij als kandidaat goed past bij onze cultuur. 

Ben je net klaar met studeren en op zoek naar je eerste stap in je carriere? Dan zit je goed bij ons.

Studeer je nog en ben je op zoek naar een stage? Dan zit je goed bij ons.

true

Carrièremogelijkheden

Wij investeren graag in de toekomst. Niet alleen op het gebied van verantwoorde productie, maar ook als het gaat om onze collega's. Zo kun je je bijvoorbeeld via één van onze traineeships in een korte tijd jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen. Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend.

In sommige gevallen hebben we ook startersfuncties! Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijlidl.nl

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Professional traineeship Joanne 2
Joanne
Professional trainee Corporate Governance

"“Wat me aanspreekt in retail is de combinatie van klantvriendelijkheid en snelheid. Lidl is een heel interessant bedrijf. Wat we doen, de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is volgens alle schoolboeken eigenlijk niet mogelijk. Maar Lidl laat zien dat het kan en dat je er zelfs mee kunt uitgroeien tot de grootste supermarktketen van Europa.” Lees het hele verhaal op onze website."
Retail management traineeship Silvia 2
Sylvia
Retail management trainee

""Je doet het echt samen met je team. Iedereen heeft eigen kwaliteiten. Ik wil die kwaliteiten zo inzetten dat iedereen doet waar hij of zij goed in is en ook doet wat hij of zij leuk vindt. Dat maakt een team sterk. Ik vind het ook belangrijk om mensen de kans te geven om door te groeien als ze die ambitie hebben.” Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees het op onze website."