In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Jong

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 500

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Linden-IT

John M Keynesplein 12-46

1066 EP Amsterdam

020 8080 472

sollicitatie@linden-it.com

Social Media

Werken bij Linden-IT

Over Linden-IT

Als ICT professional ben jij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, innovatieve projecten en mogelijkheden om verder te komen in je carrière. Dit komt goed uit, aangezien wij als ICT organisatie voor onze opdrachtgevers op zoek zijn naar ambitieuze en betrokken ICT collega’s met een focus op ondersteuning en beheer van systemen, netwerken, cloud-oplossingen, development en applicaties.

Linden-IT is actief door heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en daarnaast hebben wij een kantoor in Baarn en Den Bosch.

Leuk nieuws; in februari is ook ons kantoor in Lissabon geopend!

Organisatiecultuur

Groei, transparantie, persoonlijkheid en plezier staan bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie. 

Doelgroep

Bij Linden-IT hebben wij verschillende expertises die jouw interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden kunnen bieden. Maak het verschil en ga aan de slag binnen ons uitdagende netwerk! We zijn actief in alle functiegebieden binnen de IT. Denk hierbij aan servicedesk medewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, systeembeheerders, cloud engineers, software developers en data scientists.

Als professional kun je een mooie start maken in je carrière en doorgroeien in je gekozen richting, onder meer door het behalen van certificaten. Als ervaren IT’er kun je snel stappen maken en aan mooie, uitdagende projecten werken. In alle IT-functies zorgen we dat er continu gewerkt wordt aan het up-to-date houden van kennis en skills. Zo proberen we het maximale uit je carrière en je ontwikkeling te halen. Jij bent de baas over je carrière en wij ondersteunen je daarin.

Carrièremogelijkheden

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en nieuwe technische omgevingen, zoals cloud infrastructuren.

De opdrachten die je uitvoert zijn passend bij jouw niveau en onze klanten verwachten experts in hun vakgebied. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en voegt waarde toe voor onze opdrachtgevers.

Door de combinatie van uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopende studie bouw je verder aan je toekomst. Afhankelijk van je interesse en aanleg kun je vele kanten op met je carrière. Starters kunnen doorgroeien en ervaren ICT professionals kunnen direct aan de slag of hun carrière verder door ontwikkelen met de Cloud Traineeships. Developers kunnen doorgoeien naar Lead Developer of Development Managers.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.