In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Informeel

Sociaal

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 600

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Linden-IT

Johan Huizingalaan 400

1066 JS Amsterdam

020 8080 472

sollicitatie@linden-it.com

Social Media

Werken bij Linden-IT

Simply the best IT-professionals!

Over Linden-IT

Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die begrijpt waar de ICT-professionals van tegenwoordig naar op zoek zijn. Daarom bieden wij uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, afwisseling en groeikansen. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af.

Linden-IT levert zakelijke ICT diensten, waaronder detachering, opleidingen, consultancy en verschillende vormen van outsourcing en insourcing op het gebied van ICT. Hierin staat de relatie met onze ICT professionals, klanten en partners centraal.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers en streven ernaar hen voortdurend interessante projecten en opleidingsmogelijkheden te bieden, waarmee ze in staat worden gesteld om bij te dragen aan hun individuele groei, de groei van onze klanten en de groei van onze organisatie.

Organisatiecultuur

Groei, transparantie, persoonlijkheid en plezier staan bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie. 

Doelgroep

Bij Linden-IT hebben wij verschillende expertises die jouw interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden kunnen bieden. Maak het verschil en ga aan de slag binnen ons uitdagende netwerk! We zijn actief in alle functiegebieden binnen de IT. Denk hierbij aan servicedesk medewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, systeembeheerders, cloud engineers, software developers en data scientists.

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Als IT-professional is het daarom een must om zelf up-to-date te blijven en hierbij dus ook te blijven studeren. Vanuit Linden-IT bieden wij een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden.

Een snelle carrière willen we allemaal. We helpen je daarbij door middel van gerichte opleidingen en advies. We kennen de markt als geen ander en kiezen voor jou de kortste weg. Het verschil zit hem vaak in details. Wij bieden onze ICT-professionals de juiste begeleiding hierin en geven je de mogelijkheid om traineeships, opleidingen en trainingen te volgen om zo je diploma en certificaten te behalen. We hebben online en klassikale trajecten die tot de mogelijkheden behoren en daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van geaccrediteerde MBO en HBO opleidingen. Doel hierin is dat je continu bezig bent met je verder ontwikkelen en certificaten behaald om je toegevoegde waarde te verhogen.

true

Carrièremogelijkheden

Wil jij een snelle start van je carrière kies dan één van onze traineeships: 

  • Cloud en Security Support Traineeship
  • Datacenter traineeship
  • Cloud Traineeship
  • BI/Data Traineeship
  • Applicatiebeheer Traineeship
  • Low Code Mendix Traineeship
Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.