In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Intermediairs

Zakelijke dienstverlening

Detacheringsbureau

Sales


Bedrijfscultuur

Innovatief

Sociaal

Grootschalig


Aantal werknemers

Nationaal: 800

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Diemen


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

ManpowerGroup

Diemerhof 16

1112XN

020 660 2222

recruitment@manpowergroup.nl

Social Media

Werken bij ManpowerGroup

ManpowerGroup laat talent en bedrijven winnen in de veranderende wereld van werk.

Over ManpowerGroup

ManpowerGroup is een organisatie waarin jij je als starter of young professional breed kan ontwikkelen. Wist je dat je met uiteenlopende achtergronden recruiter kan worden én we posities door heel Nederland hebben? Kom langs bij onze stand op de Nationale Carrièrebeurs, speel ons recruitmentspel en maak kans op Sony Wireless Headphones!

ManpowerGroup, oorspronkelijk een Amerikaans bedrijf, loopt wereldwijd al sinds 1948 voorop in het creëren en leveren van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. We zijn actief in meer dan 80 landen. Een internationaal netwerk, gecombineerd met lokale (markt)kennis, zorgt ervoor dat wij een breed palet aan opdrachtgevers adviseren en helpen. Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van hr-vraagstukken. Dit doen we vanuit onze bedrijfsonderdelen, die elk opereren vanuit een eigen expertise. ManpowerGroup bestaat uit: Manpower, Experis, Jefferson Wells en Talent Solutions. 

Dit jaar zijn wij voor de veertiende keer op rij uitgeroepen tot een van ‘s werelds meest ethische organisaties. En daar zijn we trots op. Sinds de oprichting van ons bedrijf is ons gedachtegoed dat ondernemen en zorgen voor de maatschappij waarin we ondernemen –en leven- hand in hand gaan. 

Ben je enthousiast over ManpowerGroup en zou je graag bij ons of een van onze bedrijfsonderdelen aan de slag gaan? Dat kan! Wij staan altijd open voor versterking. 

Organisatiecultuur

Iedereen heeft talent; dat is onze overtuiging. Technologie heeft een steeds grotere impact op de arbeidsmarkt, maar de menselijke factor is en blijft onderscheidend. Juist nu, meer dan ooit, is menselijk talent en de ontwikkeling ervan cruciaal. En talent helpen wij graag aan het werk.  

Deze overtuiging zegt veel over hoe onze cultuur in elkaar steekt. We zijn een commercieel bedrijf dat gefocust is op resultaat. Dit mag niet ten koste gaan van het werkgeluk van onze collega’s. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk werk is voor de mens. 

Werk zorgt voor inkomen, maar het is veel meer dan dat. Het biedt toegang tot nieuwe contacten, zorgt voor persoonlijke groei en dat je je waardevol voelt. Daar zetten wij ons graag voor in. Want door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal benutten van talent, dragen we bij aan onze maatschappij. 

Doelgroep

Wij zoeken talent. Het maakt voor ons niet uit welke ervaring je al hebt, of welke studie je hebt afgerond - wij zoeken naar talent dat enthousiast wordt van de wereld van werk. Nog geen ervaring? Geen probleem - wij leren je het vak wat je kiest. Of dat nou een rol als recruiter, intercedent, account manager of program professional is - bij ons kan je terecht voor een vliegende start van jouw carrière.

Met vestigingen door het hele land is er altijd een locatie bij jou in de buurt waar je aan de slag kan. 

Carrièremogelijkheden

Uniek aan ManpowerGroup is dat je je recruitment baan zelf kan vormgeven. De bal ligt bij jou! Je kan je ontwikkelen door als recruiter te werken bij verschillende bedrijfsonderdelen van ManpowerGroup, en zo je kennis enorm verbreden. We kijken eerst naar wat jouw talenten zijn, en helpen je op basis daarvan je carrière vorm te geven. 

Benieuwd hoe dat eruitziet? Vraag ernaar bij de ManpowerGroup- stand. De mensen die je daar te woord staan hebben zich allemaal breed ontwikkeld als recruiter binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van ManpowerGroup.  

Wat het ook is dat je energie geeft: wij zorgen ervoor dat je een recruitmentbaan vindt die bij je past. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.