In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Bouw & Installatie

Chemie & Life Science

Industrie

Techniek

Intermediairs

Werving & Selectie

Ingenieursbureau

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Open-minded

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 125

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Hengelo


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Moteq

Prins Bernhard Plantsoen 306

7551 HT Hengelo

+31742508577

info@moteq.nl

Werken bij Moteq

Droombanen voor technisch talent

Over Moteq

Heb je het altijd al in je gehad? En droom je ook van een (nieuwe) uitdaging in de techniek? Moteq begeleidt technici naar vaste functies binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek. Onze kracht schuilt in ons specialisme. Veel bedrijven melden hun vacatures exclusief bij ons en vragen Moteq hen te ondersteunen bij hun zoektocht naar de ideale kandidaat.

Moteq is gevestigd in Amsterdam, Hengelo en Utrecht. Moteq is al sinds 1997 actief in de bemiddeling van technische professionals. We hebben hierbij bewust de keuze gemaakt voor werktuigbouwkundigen, elektrotechnici, installatietechnici, bouwkundigen en civieltechnici. Professionals op MBO-, HBO- en WO-niveau zijn bij Moteq aan het juiste adres voor een vast dienstverband in de techniek.

Organisatiecultuur

Moteq is jong van geest. Werken bij Moteq kenmerkt zich door dynamiek, energie en professionaliteit. We werken hard, maar zijn bovenal collegiaal en houden van een geintje. Maar nooit ten koste van onze aandacht voor de kern van ons bestaan: een perfecte en toegewijde zorg voor onze technici en onze opdrachtgevers.

Doelgroep

true

Carrièremogelijkheden

Moteq biedt dagelijks nieuwe vacatures die stuk voor stuk door onze adviseurs zijn gescreend. Dit zijn vacatures op startersniveau maar ook voor de ervaren professional die zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. We bemiddelen voor alle technische en techniekverwante functies: van advies, calculatie, inkoop en engineering tot kwaliteit, ontwerp, sales, tekenen, werkvoorbereiding, projectleiding en directie. Ons specialisme reikt tot diep in de genoemde vakgebieden: machine- en apparatenbouw, kunststoftechniek, mechatronica, metaalbewerking, proces engineering, productietechniek, (staal)bouw, architectuur, automotive, installatietechniek (E en W), klimaattechniek, beheer en onderhoud, industriële automatisering, energietechniek, …Wil je zelf deel uitmaken van ons team? Moteq is voortdurend op zoek naar talent met ondernemersgeest. Adviseurs die niet kiezen voor ‘het brede bemiddelen’, maar die gaan voor ons specialisme. Geïnteresseerd? Twijfel niet en reageer vandaag nog.

Arbeidsvoorwaarden

Werken via Moteq betekent dat alle afspraken worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst. Je bent zeker van een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is het ook mogelijk een persoonlijke aanvulling op je arbeidsvoorwaardenpakket te maken. Denk hierbij aan opleidingen, een lease-auto en pensioen. Daarbij proberen we altijd zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij het arbeidsvoorwaardenpakket van onze opdrachtgever, waar je aan het werk zult gaan.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.