Actief in de branches

ICT & Internet


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Pink Elephant

Expect more. Expect Pink.

Over Pink Elephant

De cloud is een gegeven in de huidige IT. U ontkomt er niet meer aan. Dat moet u eigenlijk ook helemaal niet meer willen. Want werken in de cloud heeft nou eenmaal enorme voordelen. Het lijkt echter soms wel dat de IT meer op afstand komt te staan, dit terwijl de IT voor bedrijfsvoering steeds belangrijker wordt.

Pink Elephant doet het daarom anders, wij maken IT weer persoonlijk. Door een slimme combinatie van componenten kunnen wij de eindgebruiker precies bieden wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast zorgen wij er voor dat de gebruikers weten wat er allemaal mogelijk is met hun IT-middelen. Want voor ons staat de gebruikersbeleving centraal. Nét iets verder kijken en een persoonlijke touch, dat is wat Pink Elephant speciaal maakt.

Groot genoeg om mooie dingen te doen, maar klein genoeg om persoonlijk te kunnen zijn en elkaar écht te kennen. Dát is Pink Elephant. Verbondenheid staat hoog in het vaandel binnen dit eigenzinnige bedrijf. Daarbij is het super belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat, één van de redenen waarom wij waarden hechten een gezonde werk-privé balans.

Je krijgt bij Pink Elephant grote en brede verantwoordelijkheden. Hier moet je mee om kunnen gaan. Er wordt naar je geluisterd en je kunt echt impact maken. Van jou verwachten wij dat je pro-actief bent en de regie houdt over je eigen werk. Het komt je niet zomaar aanwaaien. Wanneer je ambitieus bent, kansen ziet en deze vooral ook pakt, dan is Pink Elephant dé plek om te floreren!

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.