In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Energie

Bank & Verzekering

Chemie & Life Science

ICT & Internet

Media

Cultuur & Entertainment

Overheid / Non-profit

Marketing & Communicatie

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Overig

Finance

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Sociaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 120

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amersfoort


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Procam

Smallepad 32

3811 MG Amersfoort Amersfoort

033 4653205

info@procam.nl

Social Media

Werken bij Procam

Feel Inspired. Be Outstanding.

Over Procam

Je zult vast ontdekt hebben dat IT’ers in trek zijn op de arbeidsmarkt. Er ligt een gouden toekomst voor je… Maar wat past het beste bij jóu?

Bij Procam sta jij centraal. Wij helpen IT professionals bij het ontwikkelen van een carrière waarin ze zich gelukkig en geïnspireerd voelen. Kort gezegd: jouw droombaan. We noemen dat ‘career crafting’. Ons winnende traineeship, de CareerCraft Academy®, heeft al meer dan 1000 IT professionals geholpen met het ontwikkelen van een mooie carrière bij top ondernemingen. Procammers zijn IT-professionals die één ding gemeen hebben: ze geven zelf sturing aan hun loopbaan.

Ontdek je kwaliteiten
Bij Procam kijken we verder dan jouw CV. Met ons assessment willen we dat jij jezelf goed leert kennen, zodat we samen een helder beeld kunnen vormen van wie jij bent en wat écht bij je past. Het assessment is voor jou trouwens volledig kosteloos en zonder verplichting!
Meld je aan voor jouw assessment →

Kies je toekomstige werkgever
Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur. Daarom steken we veel energie in het vinden van een werkomgeving waarin jij als persoon maximaal tot je recht komt. Bijzonder is dat we bij deze matching jou én je toekomstige werkgever meerdere opties bieden. Er is dus pas een match als jullie bewust voor elkaar kiezen.

Procam CareerCraft Academy®
Zodra je een passende baan hebt gevonden, dan start je de CareerCraft Academy®. Gedurende twee jaar volg je naast je werk ook diverse trainingen, zowel overdag als ’s avonds. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’). Via de opdrachtgever volg je ook diverse technische trainingen die jou helpen met je professionele ontwikkeling. 

Procam is in 1997 opgericht met 1 doel: Zorgen dat net afgestudeerden leren zelf richting te geven aan hun eigen carrière. En dat is gelukt! Met onze uitdagende CareerCraft Academy zijn inmiddels ruim 1000 hoogopgeleide starters begonnen aan een prachtige carrière in de IT. Wij leren starters binnen ons talentenprogramma om niet alleen te kijken naar hun eerste baan, maar leggen samen de focus op de gehele loopbaan. Hoe maak jij de juiste keuzes en waar wil jij naar toe? Dit zijn voor ons wezenlijke vragen waar we in ons gehele programma van 24 maanden bij stilstaan. Inmiddels werkt Procam samen met ruim 40 verschillende aantrekkelijke opdrachtgevers. Dit betekent een grote diversiteit aan functies en werkomgevingen, zodat wij een optimale match voor het individu kunnen verwezenlijken.

Kortom, Procam onderscheidt zich op twee gebieden. In de eerste plaats staat het talent centraal, en niet de vacature. Daarnaast ligt de focus van het traineeship op de carrière, en niet alleen op de startersfunctie.

Organisatiecultuur

Omdat wij altijd kijken naar het individu, zijn wij een zeer persoonlijk bedrijf. Het gaat ons niet om het beste jongetje van de klas, maar om iemands pure drijfveren! Wij willen dat iemand met een glimlach, gezonde spanning en vol trots begint aan zijn of haar carrière.

Daarnaast staan wij voor vernieuwing en transparantie. Veel vernieuwingen die wij uitvoeren komen voort uit ideeën van onze trainees. Hun bijdrage wordt op waarde geschat en ook vaak ingezet om continu de kwaliteit van ons traineeship te verbeteren. Denk hierbij aan nieuwe apps, workshops, kennissessies, uitjes en trainingen.

Iedere organisatie waar wij mee samenwerking is anders. Dit betekent dat we veel mogelijkheden hebben om precies die organisatiecultuur te zoeken dat het beste bij jou past.

Doelgroep

Iedereen die een carrière in de IT ambieert met een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Affiniteit met de IT is gewenst. Aangezien het traineeship gericht is op starters zijn wij op zoek naar bijna of pas afgestudeerden, met maximaal 2 jaar werkervaring.

Carrièremogelijkheden

We focussen niet alleen op jouw eerste baan, maar we gaan samen aan de slag met jouw loopbaan! 

Middels trainingen, coaching en een buddy programma biedt de CareerCraft Academy je een mooie start van je carrière. Het mooie is dat de focus binnen de CareerCraft Academy ook verder ligt. We houden je constant een spiegel voor waar jij over 5 jaar wilt staan, en leren je om te gaan met de vragen 'wie ben ik?, 'wat kan ik? en 'wat wil ik?'. 

Na twee jaar treed je in vaste dienst waar je gedurende die twee jaar hebt gewerkt. Informeel blijf je ook met Procam verbonden via ons alumninetwerk, kennissessies en bijeenkomsten. Voor de rest van je carrière zal Procam altijd haar diensten aanbieden wanneer je raad en advies nodig hebt.

TechTalks

Een aantal keer per jaar organiseert Procam TechTalks rondom actuele thema’s binnen de IT en technologie. We laten experts aan het woord die vol passie over deze onderwerpen spreken en graag hun kennis met jullie delen. Door middel van een workshop, film, of andere experience hoor je niet alleen over dit onderwerp, maar beleef je het ook van dichtbij. Tijdens deze avonden is er ook genoeg tijd om gezellig met elkaar over deze onderwerpen na te praten en zo nieuwe contacten te leggen! Zodra de volgende TechTalk is ingepland zul je daar op deze pagina meer over lezen!

 

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van onze TechTalks en ieder kwartaal een uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar info@procam.nl

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.