In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Energie

Bank & Verzekering

Chemie & Life Science

ICT & Internet

Media

Cultuur & Entertainment

Overheid / Non-profit

Marketing & Communicatie

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Overig

Finance

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Sociaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 120

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amersfoort


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Formorrow

Smallepad 32

3811 MG Amersfoort Amersfoort

033 4653205

hello@formorrow.nl

Social Media

Werken bij Formorrow

Wij verbinden talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien.

Over Formorrow

voor alles dat je kan worden

Afgestudeerd aan het hbo of wo, of heb je een PhD? En ga je voor een carrière in IT of life sciences? Via Formorrow vind je jouw ideale baan en leer je ondertussen alles dat je nodig hebt om je toekomst vorm te geven. En dat gaat dieper dan welk life sciences- of IT-traineeship dan ook.

Organisatiecultuur

grow ahead
met de IT Academy

Gestart met je nieuwe baan? Dan start je ook aan onze IT Academy. Twee jaar lang leer je alles dat je nodig hebt om je carrière vorm te geven. We duiken dieper, om verder vooruit te kijken. Dat maakt onze IT Academy meer dan een IT-traineeship: zie het als je fundament voor een toekomst in IT.

Verdiep je zelfkennis

We maken je klaar voor een carrière die zich vormt naar jou. Dat betekent: weten wie je bent om te worden wat je wil. Daarom doorloop je een onderbouwd trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je leert hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt, hoe je optimaal samenwerkt… en bovenal: hoe je uitblinkt als jezelf. En daar heb je je hele carrière baat bij.

Versterk je vakkennis

In technische vaktrainingen ontwikkel je alle skills die je nodig hebt voor je huidige baan – en voor alles dat daarna komt. Ook behaal je relevante certificaten, zoals ITIL, Linux, DevOps of Azure Fundamentals. Zo ben je klaar voor elke kans die voor je ligt. Kies voor de breder georiënteerde IT Academy, of duik de diepte in met één van de specialties.

Bouw aan je carrière

Met je persoonlijke coach kijk je verder vooruit. Hoe zie jij je toekomst voor je? En hoe kom je daar? Je coach staat klaar voor al je vragen over morgen en de werkelijkheid van vandaag. Dat gaat verder dan welk IT-traineeship dan ook. Van kleine frustraties tot existentiële kwesties, je coach helpt je verder. In vertrouwen, natuurlijk. En vol vertrouwen in jou.

Doelgroep

Iedereen die een carrière in de IT ambieert met een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Affiniteit met de IT is gewenst. Aangezien het traineeship gericht is op starters zijn wij op zoek naar bijna of pas afgestudeerden, met maximaal 2 jaar werkervaring.

true

Carrièremogelijkheden

Duik dieper. Groei verder.
Met de Formorrow-methode Know yourself

Natuurlijk gaat het erom wat je kan. Maar wij beginnen bij wie je bent, met de Discovery Day. Test waar je krachten liggen. Ontdek hoe je in elkaar zit. En bespreek je dromen met onze psychologen. Zo krijg je een dieper inzicht in jezelf. En ontdekken we welke werkplek past bij je persoonlijkheid en talenten.

Find your match

Op basis van jouw inzichten uit de Discovery Day gaan we niet op zoek naar zomaar een baan, maar naar een loopbaan. Samen vinden we de werkgever waar je op je plek bent. Waar alles dat je in je hebt tot z’n recht komt. En waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Vandaag — en overmorgen nog steeds.

Grow ahead

Gestart met je baan? Dan start je ook aan onze Formorrow IT of Life Sciences Academy. Twee jaar lang leer je alles dat je nodig hebt om je carrière vorm te geven. Je verdiept je zelfkennis. Versterkt je vakskills. En samen met je coach ontwikkel je jouw visie op je toekomst en geef je je carrière vorm.

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Raquel das Dores Cruz
Security Officer - ABN AMRO

"Formorrow heeft mij geholpen een plek te vinden waar mijn bedrijfskunde achtergrond tot zijn rechtkomt en ik de tijd en ruimte krijg om te leren over IT. Vooral de gesprekken met mijn persoonlijke carrière coach helpen mij om me te ontwikkelen in mijn huidige functie en voor toekomstige functies."
Jerry Jeremiah
Cloud Implemtatie Consultant - Oracle

"De aanpak van Formorrow is heel volledig. Aan de ene kant duik je techniek in, en aan de andere kant maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling."