Actief in de branches

Accountancy

Zakelijke dienstverlening

Finance


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 4200

Internationaal: 195000


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

PwC

Thomas R. Malthusstraat 5

1066 JR Amsterdam

088 792 87 77Social Media

Werken bij PwC

Soms hou je alle opties open. Soms weet je direct waar je aan de slag wilt.

Over PwC

PwC speelt een vooraanstaande rol op het gebied van zakelijke dienstverlening op de gebieden Assurance, Tax & HRS, Advisory en Compliance Services.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Over PwC

Je ideeën zijn meer dan welkom

We werken bij PwC in Nederland met 4.300 mensen in twaalf vestigingen op de gebieden Audit & Assurance, Tax & Human Resource Services, Advisory en Compliance Services. We willen de beste en meest innovatieve oplossingen bedenken voor de vraagstukken van onze klanten. Dat kan alleen als onze mensen vanuit allerlei oogpunten naar die vragen kijken. Dus maakt het minder uit wat je precies gestudeerd hebt. Het gaat om je ideeën.

Blijf je ontwikkelen

De lat ligt hoog, maar je staat er niet alleen voor. Vanaf dag één krijg je een coach die je begeleidt en ondersteunt bij je werk en bij het uitstippelen van je carrière. Je werkt samen in teams met inspirerende collega's en volgt opleidingen om je vaktechnisch en persoonlijk te blijven ontwikkelen. Zo ontdek je al doende waar je kracht ligt. Je kunt switchen tussen sectoren. Begin je bijvoorbeeld bij beursgenoteerde ondernemingen, dan kun je altijd overstappen naar de overheid. En andersom. Je kunt ook van PwC-vestiging veranderen, binnen Nederland of over de grens.

Lees meer en solliciteer op werkenbijpwc.nl

Pak de ruimte die je krijgt

Je gaat bij ons aan de slag in een open kennisorganisatie. We werken met passie en een gezonde dosis lef. We zijn open, integer en eerlijk: we zeggen geen ja als het nee moet zijn. Het gaat er bij ons informeel aan toe. Je krijgt echt de ruimte en we staan open voor je initiatieven. Je start je carrière vliegend, ontwikkelt je volop en haalt het beste in jezelf naar boven. Want daar worden onze klanten, wij én jij beter van.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Gabriella van Huizen - PwC
Gabriella van Huizen
Senior Associate

"Ik ben Gabriëlla, 23 jaar en werkzaam als Associate op kantoor Amsterdam. Ik heb in 2011 mijn master bedrijfskunde gehaald aan de UvA, waarna ik een jaar fulltime heb gewerkt als leidinggevende bij een retailer om te beslissen wat ik verder wilde gaan doen."
PwC - Lex Huis in het Veld
Lex Huis in het Veld
Financial Trainee

"Mijn naam is Lex Huis in het Veld en ik ben werkzaam als Financial Trainee bij PwC. Voordat ik bij PwC aan de slag ben gegaan heb ik gestudeerd in Groningen (RuG), Amsterdam (VU) en Stockholm. "