Actief in de branches

Accountancy

Zakelijke dienstverlening

Finance


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 6000

Internationaal: 195000


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

PwC

Thomas R. Malthusstraat 5

1066 JR Amsterdam

088 792 87 77Social Media

Werken bij PwC

We are a community of solvers.

Over PwC

We zijn een netwerk van bedrijven in 158 landen met meer dan 250.000 werknemers. Bij PwC in Nederland werken ruim 5.500 mensen samen. We zetten ons in voor het leveren van kwaliteit in assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

We zijn een netwerk van bedrijven in 158 landen met meer dan 250.000 werknemers. Bij PwC in Nederland werken ruim 5.500 mensen samen. We zetten ons in voor het leveren van kwaliteit in assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

Grijp de kans van je leven: je carrière is precies dat: die van jou. You call the shots. Wij geven je de kansen die je nodig hebt. Bijvoorbeeld: de mogelijkheid om uitdagend werk te doen dat ertoe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om vertrouwen in de samenleving op te bouwen en belangrijke problemen op te lossen

Leren en inspireren: we begeleiden je stap voor stap en geven je alle ruimte om je ambities na te jagen en je eigen keuzes te maken. Je baan is afwisselend en je werkt met prestigieuze klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je expertise, ideeën en vragen met de beste professionals in jouw vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega's die elkaar inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Dat is een reden waarom je bij PwC mensen met verschillende educatieve en culturele achtergronden vindt.

Overtref de verwachtingen van uw klanten - en die van jezelf: we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarom helpen we je graag om je sterke punten te ontdekken. We coachen je, werken samen met inspirerende collega's, geven trainingen en bieden je de mogelijkheid om te switchen tussen sectoren en branches. Ook is er de mogelijkheid om voor kortere of langere tijd in het buitenland te werken. Want als het om je persoonlijke ontwikkeling gaat, is de sky the limit bij PwC.

Voor de laatste evenementen, stages en vacatures zie: www.pwc.nl/careers

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
jessica-man (1)
Jessica Man
Manager

"Jessica Man, Manager bij het Finance Consulting team in de Financiële Sector, waardeert het meest dat ze bij PwC de kans krijgt om zich voortdurend te ontwikkelen en te leren van collega's zoals bijvoorbeeld Jörn) met diverse achtergronden en vaardigheden. Door de persoonlijke connectie met collega’s is hulp vragen aan elkaar erg laagdrempelig. Dankzij het diverse team leer je van elke collega weer iets nieuws."
armana-novkinic
Armana Novkinic
Senior Associate

"Ik vind het belangrijk dat iedereen, maar met name impactvolle bedrijven, hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Ik vind het fijn dat PwC hieraan probeert bij te dragen door bewustzijn te creëren en bedrijven helpt om te verduurzamen. Ik draag zelf bij aan duurzame vooruitgang door naar werk te fietsen en minder vlees, vis en zuivel te eten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik voor een werkgever werk die verduurzaming als grote prioriteit ziet. "