In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO


Actief in de branches

Accountancy

Advies & Consultancy

Bank & Verzekering

Zorg & Welzijn

Overheid / Non-profit

Zakelijke dienstverlening

Overig

Finance


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Professioneel

Jong


Aantal werknemers

Nationaal: 350

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Bunnik


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Quoratio

Regulierenring 14

3981 LB

030 604 7699

recruitment@quoratio.nl

Werken bij Quoratio

Over Quoratio

Werk, leer, leef… en verander!

Werken en leren bij Quoratio is een unieke kans voor iedereen met ambitie. Het eerste jaar start je met de basis. Daarna kun je – afhankelijk van het traineeship – een vervolgopleiding doen, je hbo-diploma behalen of je specialiseren. Naast de vakdiploma’s ontwikkel je je als consultant door vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Tijdens het traineeship ga je aan het werk bij grote namen als Rabobank, Alfa Accountants, Gemeente Utrecht, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het Leids Universitair Medisch Centrum of NHTV Breda. Zo beschik je na je traineeship naast een diploma ook over relevante werkervaring én mooie organisaties op je cv.

Naast werken en leren zijn er door het jaar heen verschillende momenten van gezelligheid en ontspanning waarop je je medetrainees en -collega’s nog beter leert kennen. Bijvoorbeeld tijdens ons jaarlijkse Summerfestival, Eindejaarsfeest of één van de vele Vrijmibo’s XXL. Wij bieden je zekerheid door een vast contract, prima salaris en alle mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Dus kom werken en leren bij Quoratio en geef je carrière een vliegende start!

Meer weten over onze traineeships? Bekijk onze website www.werkenenleren.nl

Quoratio bestaat sinds 2001 en heeft al meer dan 1000 trainees opgeleid tot professional. We bieden starters met hbo-niveau de kans om de voordelen van werken te combineren met de mogelijkheden van leren. Oftewel een goede baan en je tegelijkertijd ontwikkelen door middel van een vakgerichte opleiding.

Werken
Werken bij Quoratio betekent werken bij een ambitieuze organisatie waar ontwikkeling, persoonlijke aandacht en lef een belangrijke rol spelen. Je wordt elke keer weer uitgedaagd en krijgt voldoende kansen voor het waarmaken van je ambities. Je krijgt direct een vast contract en kunt doorgroeien naar de mooiste leidinggevende posities of functies als systeemspecialist, projectleider of adviseur.

Leren
Naast het volgen van een vakgerichte opleiding of het behalen van je hbo-diploma zijn diverse vaardigheidstrainingen onderdeel van het traineeship. Daarnaast kun je rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Wij bieden je verschillende opties, maar welke richting je uiteindelijk op gaat heb je zelf in de hand.

Leven
Quoratio scoort met een 8 erg hoog op werknemerstevredenheid. Dat zie je duidelijk terug op de werkvloer en tijdens de vele events die elk jaar worden georganiseerd. Bij Quoratio is er naast werken en leren altijd ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Want, de juiste balans tussen werken, leren en leven maakt het verschil.

Organisatiecultuur

Alles draait bij ons om ambitie en ontwikkeling. Dat zie je terug in onze medewerkers en de omgang met onze klanten, partners en elkaar. We nemen je graag mee in de kernwaarden van Quoratio.

Voorop in ontwikkeling
Wij vinden dat stilstand achteruitgang is. Daarom bieden wij mensen met ambitie de kans om zich te ontwikkelen. Leiden wij mensen op. Stimuleren we hen het beste uit zichzelf te halen. En daarom willen wij het beste uit onszelf halen. Met al die kennis en kunde ondersteunen we bedrijven bij de groei en ontwikkeling van hun administratieve processen en afdeling.

Quoratio faciliteert ontwikkeling en dat schept net zo zeer verplichtingen als kansen. Maar bij ontwikkeling hoort ook discipline en eigen verantwoordelijkheid. Maak er wat moois van.

Heb Lef!
Van je fouten leer je. Van ons mag je dus fouten maken. Niet te veel natuurlijk, maar zie je een kans, grijp ‘m. We horen liever een keer sorry dan dat je alleen maar om toestemming vraagt. We hebben je niet voor niets geselecteerd en een baan aangeboden. Heb het lef om te zien wat wij in je zien.

Durf jouw kennis en kunde in te zetten voor de beste oplossing voor klanten. Lef betekent kritisch zijn en de waarheid zeggen. Ook al wil niet iedereen die altijd horen. We geven je de ruimte om je te ontwikkelen. Pak die ruimte. Val. Wij helpen je met opstaan als dat nodig is. Veel succes!

Béter
Wij zijn beter dan de rest. Dat klinkt arrogant, maar zo is het niet bedoeld. We zijn gewoon trots op hoe wij mensen zoeken, vinden en plaatsen. Hoe wij ze vervolgens opleiden en hoe wij ze een toekomstperspectief bieden door een vak te leren. Door expert te worden en te blijven.

Wij zien het daarom als onze plicht ons zelf te blijven ontwikkelen en voorop te lopen binnen ons vakgebied. Zo kunnen wij het beste inspelen op de wensen van onze klanten en hen helpen met het verwezenlijken van hun ambitie. Het is onze ambitie om verwachtingen te overtreffen. Dat maakt onze klanten beter.

Vrolijke vakkundigheid
Als je elke dag, nou ja bijna elke dag, met plezier naar je werk gaat, dan zit je op de goede plek. Quoratio is ijzersterk in het op de goede plek zetten van mensen. Bij Quoratio weten we dat vrolijke vakkundige medewerkers zorgen voor blije klanten. Onze klanten weten dat onze mensen meer brengen dan alleen kennis. Daar word je toch vrolijk van.

Aandacht, echte aandacht
Echte aandacht begint met tijd. Dus die nemen we. Voor kandidaten, voor collega’s en voor klanten. Zodat we de vraag achter de vraag horen. Zodat we anderen begrijpen. Want als je luistert kun je antwoorden, als je begrijpt kun je verrassen. Wij luisteren aandachtig naar kandidaten en zo weten we wat iemand in z’n mars heeft. Dat is vaak meer dan wat een cv doet geloven. We investeren tijd in het ontwikkelen van de juiste kennis. Door goed te luisteren naar onze klanten zorgen we dat ze kunnen profiteren van deze kennis en de meest geschikte persoon tot hun beschikking krijgen.

Zo levert aandacht verrassend veel op.

Doelgroep

We zijn altijd op zoek naar talent dat zich persoonlijk wil ontwikkelen en op zoek gaat naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Voor jezelf én voor onze opdrachtgevers. 

Bij ons ben je met en zonder afgeronde HBO/WO opleiding welkom. Wij hebben hiervoor een traineeship op maat! 

Dus, beschik je over de juiste eigenschappen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Carrièremogelijkheden

Werken bij Quoratio betekent werken bij een ambitieuze organisatie waar ontwikkeling, persoonlijke aandacht en lef een belangrijke rol spelen. Je wordt elke keer weer uitgedaagd en krijgt voldoende kansen voor het waarmaken van je ambities. Je krijgt direct een vast contract en kunt doorgroeien naar de mooiste leidinggevende posities of functies als systeemspecialist, projectleider of adviseur.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.