In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Werving & Selectie

Detacheringsbureau

Sales


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Professioneel

Sociaal


Aantal werknemers

Nationaal: 4500

Internationaal: 35000


Locatie hoofdkantoor

Diemermere 25, 1112 TC Diemen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Randstad

Diemermere 25

1112 TC Diemen

0205695911

recruitment@randstadgroep.nl

Social Media

Werken bij Randstad

Samen voor de toekomst van werk in Nederland.

Over Randstad

Werken bij Randstad betekent werken in een grote organisatie met meer dan 4.500 collega's. En toch sta jij centraal. Tech en touch combineren, elke keer weer. Bij Randstad hebben we een unieke cultuur, een blauw hart noemen we dat. Samen willen we groeien, ondernemen en van elkaar leren. Met een energieke drive, met transparantie en met focus op vooruitgang. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Vakspecialisten die weten wat ze doen en toch elke keer weer een beetje beter. Starters die misschien nog niet weten wat ze willen leren of waar ze goed in zijn. Ook dat is mogelijk binnen Randstad: ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Oftewel je beste zelf zijn en worden. Human forward.

Jouw groei staat centraal – Je beste zelf  

Jouw groei & ontwikkeling staat bij ons centraal. Want als jij groeit, dan groeien wij als bedrijf ook. Daarom investeren we volop in onze medewerkers. Ook is er genoeg ruimte om zelf te experimenteren, te leren van anderen en gewoon leren door te doen.  Groei & ontwikkeling doen we op veel verschillende manieren:

 • Start-up: Hét onboardingsprogramma in een hotel op externe locatie. Hierin leer je je nieuwe collega's kennen en  alles over het werken bij Randstad. Inclusief activiteit, heerlijk eten en gezelligheid
 • Devel-up: na een jaar in dienst kan je een driedaags programma volgen waarin je persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat
 • Leiderschap- en ontwikkelprogramma’s: Verschillende programma's om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of naar een hoger niveau te tillen. Met focus op vakmanschap, coaching en change.
 • Career tours: Door middel van de career tours hoor van je eigen collega's wat hun functie precies inhoudt. Zo kun jij beter bepalen welk pad jij wil volgen en welke volgende ​​​baan bij jouw past.

Organisatiecultuur

Cultuur en beliefs

Onze cultuur noemen we uniek. We werken, denken, leven, leren en groeien allemaal anders, maar samen zijn we Randstad. Dat ‘we doen het samen gevoel’ komt ook terug in onze kernwaarden: kennen, dienen, vertrouwen, streven naar perfectie en simultane belangenbehartiging. We zijn een mensgerichte organisatie met een persoonlijke, laagdrempelige en behulpzame cultuur.

Randstad Groep Nederland wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld en impact hebben in de wereld van werk. We geloven dat de groei van mens en organisatie hand in hand gaat. Groei in persoonlijke ontwikkeling en groei in employability. Groei in keuzevrijheid, maar ook groei in salaris. Als onderlegger heeft Randstad Groep Nederland daarom de volgende beliefs opgesteld:

 • Je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld.
 • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data.
 • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
 • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (en dus laat je je ego thuis).
 • Je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand.
 • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent.

Doelgroep

Onze ervaring is dat een succesvolle collega bij Randstad allerlei verschillende studieachtergronden kan hebben. Juist verschillende studierichtingen zorgen voor nieuwe invalshoeken en daar leren we weer van. Sommige collega’s hebben bijvoorbeeld Human Resource Management of Arbeidspsychologie gestudeerd, maar andere weer Communicatie, Economie, Geschiedenis of misschien wel Sportmanagement. Misschien ben  je al even aan het werk en toe aan een vervolgstap? Ook dan ontvangen we je met open armen! 

true

Carrièremogelijkheden

Binnen ons bedrijf kun je zowel verticaal groeien als van junior naar bijvoorbeeld manager, als horizontaal groeien en jezelf wegwijs maken in een specialisme zoals HR, Marketing, IT of Finance. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en webinars. Randstad is onderdeel van de Randstad Groep Nederland, waar ook de bedrijven Tempo-Team, Yacht en BMC vallen. Wij stimuleren dan ook interne doorstroom naar deze bedrijven. We geloven namelijk in het 70%-20%-10% waarbij je 70% on-the-job leert, 20% door interacties met collega’s en 10% door trainingen. Jij staat aan het roer van jouw carrière. Op de Nationale Carrièrebeurs vertellen wij vol enthousiasme over de verschillende baanmogelijkheden o.a. voor:

Arbeidsvoorwaarden

Je wilt natuurlijk graag weten wat je kunt verwachten als je onze toekomstige collega wordt. Dit krijg je van ons;

 • Je ontvangt maandelijks een benefit budget van 12,347% om zelf jouw arbeidsvoorwaarden verder in te richten.. Hoe je dit inzet bepaal je maandelijks zelf. te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of een fietsplan;
 • 25 vakantiedagen en de ruimte om 5 weken extra bij te kopen vanuit je benefit budget;
 • Jaarlijkse bonus van 3% van jouw jaarsalaris, met een verhoging afhankelijk van de bedrijfsresultaten en andere interessante bonussen;
 • Je ontvangt een internetkosten-, onkosten- en reiskostenvergoeding;
 • 1 dag per jaar maatschappelijk verlof voor vrijwilligerswerk;
 • Flexibele werktijden en kantoren en geen overwerk cultuur;
 • Mogelijkheid om tijdelijk vrijwilligerswerk in het buitenland met Voluntary Overseas Services (VSO) te doen;
 • €750 euro budget om je thuiswerkplek in te richten vanuit onze portal;
 • Randstad is onderdeel van Randstad Groep Nederland, waarbij je dus ook kunt ontwikkelen binnen de bedrijven Tempo-Team, Yacht en BMC.
Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Julie
recruitment marketing specialist

"Werken als intercedent was een ideale start van mijn carrière. Ik wist namelijk totaal niet wat ik wilde of waar ik nou goed in was en door te werken als intercedent leer je zoveel over jezelf, over verschillende bedrijven en waar je interesse naar uit gaat"