Actief in de branches

Overheid / Non-profit


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Reclassering Nederland

Over Reclassering Nederland

Werken bij Reclassering Nederland. Dat is pittig en zinvol werk op het snijvlak van mens, misdaad en maatschappij. Voor of achter de schermen, je draagt een steentje bij aan een veiliger samenleving: door als reclasseringswerker je cliënt te motiveren niet wéér de fout in te gaan, door als werkmeester in weer en wind een groep werkgestraften actief te houden of als administratief medewerker te zorgen dat iedereen op tijd zijn of haar salaris krijgt.

Je treft bij ons een informele en collegiale sfeer. ‘Werkplezier, samenwerking en collega’s’ scoren hoog in het tweejaarlijkse onderzoek naar de tevredenheid van medewerkers. De balans tussen werk en privé kun je bij ons goed regelen. Je krijgt veel vrijheid en mogelijkheden om te bepalen wanneer en waar je werkt.

Iedereen professional
Je doet daar wel wat voor terug, want je bent een professional. Dat betekent dat je voor een groot deel zelf de verantwoordelijk neemt voor de kwaliteit, de kwantiteit van je werk en dat je je eigen professionele ontwikkeling organiseert. Reclassering Nederland stimuleert dat je je professioneel blijft ontwikkelen. Investeer in de organisatie en in jezelf met intervisie, opleidingen en loopbaanbegeleiding. Met vertrouwen en steun van je leidinggevende die heldere resultaatafspraken met je maakt, je coacht en faciliteert.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.