In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Internationaal

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 30

Internationaal: 1000


Locatie hoofdkantoor

Vianen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Scheer Nederland

Lage Biezenweg 5C

4131LV

+31347322875

vacatures@scheer-nederland.nl

Social Media

Werken bij Scheer Nederland

Process Experts | SAP Consulting & Solutions

Over Scheer Nederland

Heb jij affiniteit met het in kaart brengen van processen, het analyseren en verbeteren van bedrijfsconcepten, dan ben je bij Scheer Nederland aan het juiste adres. 

Vanuit de strategie van de klant kijken wij naar de huidige en gewenste inrichting van bedrijfsprocessen. Vervolgens wordt op basis van Industry Best Practices gekeken naar haalbare, standaard innovatieve oplossingen. 

Scheer is een internationale SAP-partner voor middelgrote en grote bedrijven die hun bedrijfsvoering snel en innovatief willen optimaliseren.  

Wij zijn actief in de volgende sectoren: Productie, Professional & Technical Services. Scheer heeft vestigingen in Duitsland  Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Saudi- Arabië en Turkije. 

Scheer viert in 2022 zijn 10 jarig jubileum voor het succesvol implementeren van SAP Public Cloud.

Organisatiecultuur

Open en platte organisatie met ruimte voor eigen invulling voor uitvoering en ontwikkeling.

Je krijgt een mentor waarmee je samen jouw professionele kwaliteiten gaat verbreden.

Doelgroep

Wij zoeken Young Professionals die willen werken in een dynamische omgeving en veel affiniteit hebben met bedrijfsprocessen, logistieke en financiële concepten en interesse hebben voor Cloud ERP oplossingen.

Je start met een training om een goede kennis op te bouwen van Industry Best Practices en de wijze waarop wij deze praktijken introduceren bij onze opdrachtgevers.

Carrièremogelijkheden

Bij Scheer kun je als Young Professional doorgroeien naar Senior Consultant of Manager. 

Het carrière pad dat je aflegt en de snelheid waarmee je doorgroeit heb je voor een groot deel zelf in de hand. We zullen je begeleiden en je kansen bieden. 

D.m.v. opleiding, certificering en het samenwerken met je collega's in projecten groei je elke dag!

Bekijk ons Flinbook om een indruk te krijgen van wat Scheer biedt aan Young Professionals.

https://scheer-nederland.nl/flipbook-young-professionals/

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
martijnmook
Martijn
Senior Consultant

"Als consultant werk je in teamverband en word je continue uitgedaagd om voor bedrijven innovaties uit te werken. Werken bij Scheer is werken in teamverband. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit(en) en door samen deze kennis toe te passen kan je werken naar een succesvolle oplossing. SAP is een product wat constant in beweging is. Om deze reden raak je nooit uitgeleerd en moet je jezelf altijd blijven ontwikkelen."
MarcRutgers-Linkedin
Marc
Consultant

"Jouw motivatie is de kern voor jouw ontwikkeling. Scheer is een werkomgeving met een goede balans tussen starters, doorgroeiers en ervaren rotten in het vak. Het is een open cultuur, waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen. Er wordt bij Scheer meer gekeken naar je motivatie dan je werkverleden. "
Marina
Marina
Senior Consultant

"Iedere consultant is uniek en dat wordt gewaardeerd! Ik vind het fijn om te weten dat ik voor een innovatief bedrijf werk, dat voorop loopt in de markt. Net zoals Scheer en SAP, geloof ik dat Cloud applicaties de toekomst hebben. Er er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continue wordt gekeken naar de kwaliteiten van iedere medewerker. "