In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 22

Internationaal: 8


Locatie hoofdkantoor

Vianen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Scheer Nederland

Lage Biezenweg 5C

4131LV

+31347322875

vacatures@scheer-nederland.nl

Werken bij Scheer Nederland

Process Experts | SAP Consulting & Solutions

Over Scheer Nederland

Onze expertise is gericht op innovatieve procesverbeteringen voor B2B binnen het domein van Professionele & Technische DienstverleningConsumer Goods, Manufacturing en Retail.

Vanuit de strategie van de klant wordt gekeken naar de huidige en gewenste inrichting van bedrijfsprocessen. Vervolgens wordt op basis van Industry Best Practices gekeken naar haalbare, standaard innovatieve oplossingen. Voor het doorvoeren van de benodigde procesinnovaties wordt de Scheer Procesgedreven Implementatie methodiek ingezet. Onze focus is gericht op  de inzet van SAP Cloud ERP/CRM oplossingen.

Scheer Nederland richt zich op verbetertrajecten met betrekking tot logistieke en financiële vraagstukken met inzet van SAP ERP Cloud oplossingen. Onze projecten richten zich op de end-to-end ondersteuning van verkoop, logistiek, supply chain, ketenintegratie, projecten en financiële processen. 

Wij begeleiden met name middelgrote en internationale organisaties, die zich richten op business-to-business activiteiten. We richten ons op de volgende industrieën: productie, logistiek, professionele & technische dienstverlening en retail.

De relatie met ons Duitse moederbedrijf Scheer GmbH geeft toegang tot een internationale werkomgeving. Naast het hoofdkantoor in Duitsland, heeft  Scheer vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Saoedi-Arabië en Turkije.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.