In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet

Overheid / Non-profit

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Innovatief

Sociaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 3500

Internationaal: 50


Locatie hoofdkantoor

Van Heuven Goedhartlaan 1 Amstelveen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Sociale Verzekeringsbank

Van Heuven Goedhartlaan 1 Amstelveen

1181 KJ

020-6565650

Recruitment@svb.nl

Social Media

Werken bij Sociale Verzekeringsbank

voor het leven

Over Sociale Verzekeringsbank

Als uitvoerder van volksverzekeringen keren we ruim 43 miljard euro per jaar uit. Van de kinderbijslag tot de AOW: iedereen die er recht op heeft moet op ons kunnen rekenen. We bedienen ruim vijf miljoen klanten en daarvoor hebben we deskundige medewerkers, goed werkende IT en klantgerichte digitalisering nodig. Heb jij initiatief, daadkracht en denk je graag in oplossingen? Dan kun je bij de SVB rekenen op veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Kortom, een mooie baan in een informele werksfeer.

https://www.youtube.com/watch?v=8WSdcm9n-zE

Wij staan voor:

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening staat voorop bij de SVB. Onze klanten weten en krijgen op tijd waar zij recht op hebben. Uitkeringen zijn rechtmatig vastgesteld en het juiste bedrag wordt op het juiste moment uitbetaald. De dienstverlening van de SVB richt zich erop dat klanten zo veel mogelijk zaken zelf kunnen afhandelen. Toch houdt de SVB ook rekening met mensen die minder zelfredzaam zijn. Zij kunnen terecht bij onze serviceteams. Ook werken wij samen met landelijke organisaties en gemeenten om deze groep te ondersteunen.

Een stabiele, wendbare organisatie

Onze omgeving verandert snel. Klanten en opdrachtgevers verwachten dat wij mee veranderen en onze manier van werken steeds aanpassen. Daarom maken we de processen en systemen binnen onze organisatie toekomstbestendig. We maken gebruik van slimme ICT-oplossingen waarmee onze klanten steeds meer zaken zelf kunnen afhandelen en onze medewerkers goed worden ondersteund. De geautomatiseerde verwerking van gegevens zorgt niet alleen voor meer gemak van onze klanten en medewerkers, maar ook voor een effectieve uitvoering met minder fouten.

Intensieve samenwerking binnen de keten

We werken intensief samen met ketenpartners om processen efficiënter te maken en onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Alleen wanneer er gegevens van de klant ontbreken die wij niet hebben en die wij niet bij een andere overheidsinstantie op kunnen halen, vragen we de burger om informatie. We stellen duidelijke eisen aan de datakwaliteit en informatiebeveiliging bij het uitwisselen van gegevens.

Onze Historie

Het stelsel van uitkeringen dat we in Nederland kennen is zo’n honderd jaar oud. Dat geldt ook voor de SVB, of eigenlijk voor onze voorloper de Rijksverzekeringsbank. Die werd in 1901 opgericht als eerste uitvoeringsorganisatie voor sociale verzekeringen. In de loop der jaren zijn we als organisatie meegegroeid met de ontwikkeling van de sociale zekerheid in Nederland. De ontstaansgeschiedenis van de SVB kent een aantal mijlpalen.

Organisatiecultuur

De SVB is een platte organisatie, waarvan de organisatiestructuur in dienst staat van onze uitvoering.

Doelgroep

Wij zoeken:

Medewerkers op HBO/WO niveau die pro-actief, energiek, analytisch en resultaatgericht zijn, goed kunnen samenwerken en oog hebben voor “de bedoeling” naast de letter van de wet.

Carrièremogelijkheden

Werken bij de SVB biedt kansen.

Je werkt in een dynamische omgeving, die door veranderende wetgeving steeds mee verandert. Dat vraagt flexibiliteit van onze medewerkers, initiatief en aanpassingsvermogen. Daarom krijgen medewerkers met een contract per jaar 1000,00 om een studie te volgen, naast de interne opleidingen.

De SVB schenk veel aandacht aan de vitaliteit van de medewerkers, onze locaties hebben verschillende werkplekken (open, stilte of kleine groepen), een laptop en telefoon zodat je ook thuis kunt werken, verstelbaar meubilair voor de nodige beweging en een lidmaatschap van Gympass, zodat je ook in je vrije tijd lekker kunt sporten.

De SVB is een organisatie met "groene"gebouwen en medewerkers reizen met het OV met een eigen abonnement. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.