In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Energie

Bank & Verzekering

Chemie & Life Science

Farmacie

ICT & Internet

Maritiem

Offshore & Dredging

Marketing & Communicatie

Techniek

Transport & Logistiek

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Finance

Sales

Fiscaal


Bedrijfscultuur

Sociaal

Resultaatgericht

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 420

Internationaal: 2800


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

SThree

Gustav Mahlerplein 28

1082 MA

020 520 7757

careers-holland@sthree.com

Social Media

Werken bij SThree

Neem het initiatief en creëer je eigen carrière.

Over SThree

Met een carrière bij SThree kun je alle kanten op. Wij zijn wereldmarktleider op het gebied van recruitment met een uniek portfolio van toonaangevende bedrijven in IT, Banking, Engineering, Energy, Life Sciences, Accountancy & Finance.

Wij zijn een internationale, multi-brand recruitment consultancy die bemiddelt voor tijdelijke en vaste posities in de STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) sector.

Onze doelstelling

Wij brengen gekwalificeerde mensen samen om aan de toekomst te bouwen. Dit realiseren we door onze strategische focus op onze medewerkers, onze diensten en onze klanten.

Organisatiecultuur

Werken bij SThree is altijd uitdagend en geen dag is hetzelfde. Op elk kantoor hangt een unieke, onmiskenbare en vooral energieke sfeer die je enthousiasmeert. SThree biedt ruimte aan ambitieuze talenten, die klant- en resultaatgericht te werk gaan en ervan houden om successen te vieren. Kies niet voor SThree als je op zoek bent naar een functie waar winnen of verliezen niet uitmaakt. Er heerst een gezonde prestatiecultuur die goed past bij ambitieuze en competitieve young professionals. Je moet wél bij ons komen werken als team spirit en gezelligheid belangrijk voor je zijn. We werken in een gedreven en ambitieuze omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en zichzelf kan zijn.

Doelgroep

Wij zijn op zoek naar ambitieuze (young) professionals die affiniteit hebben met sales. SThree biedt een omgeving waarbij werknemers starten in een recruitment functie en organisch meegroeien met het bedrijf. Zodoende dat wij opzoek zijn naar mensen met 0-3 jaar werkervaring en een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

true

Carrièremogelijkheden

Wij bieden een carrière zonder grenzen! Stagnatie is een woord wat niet in ons vocabulaire voorkomt. SThree biedt horizontale, verticale en internationale carrière mogelijkheden, waarbij je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunt ontwikkelen. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.