Actief in de branches

Energie

Chemie & Life Science

Industrie

Marketing & Communicatie

Techniek

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Professioneel

Innovatief

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 3000

Internationaal: 16500


Locatie hoofdkantoor

Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Stork

Van Deventerlaan 121

3528 AG Utrecht

088-2891000

recruitment@stork.com

Werken bij Stork

Over Stork

Wil je werken in een veilige werkomgeving waarbij vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal staan? Stork is een wereldwijde, technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten en asset management consulting. Wij zorgen er dagelijks voor dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Organisatiecultuur

Stork kenmerkt zich door een informele cultuur en waarbij wij met respect met elkaar omgaan. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een aantal kernwaarden. Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit en we werken op een prettige manier samen met anderen. Onze mensen zijn dé specialist in hun vakgebied en hebben een proactieve en ondernemende instelling.

Doelgroep

Als technisch dienstverlener zijn wij voornamelijk op zoek naar kandidaten met een technische achtergrond: werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische bedrijfskunde. Van uitvoerende functies tot aan management niveau. Daarnaast hebben wij diverse mogelijkheden op ondersteunende afdelingen, o.a. op het gebied van Sales & Marketing, Finance, HR, Legal, IT en Inkoop.

Bekijk onze carrièrewebsite voor een actueel overzicht van de vacatures: www.werkenbijstork.nl

true

Carrièremogelijkheden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

We helpen je bij het bepalen van je ambities en vaardigheden door middel van trainingen en kansen binnen het werk. Tegelijkertijd kun je leren van en met je collega’s. Door de grootschaligheid van onze organisatie en veelzijdigheid van onze activiteiten, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Corporate Video

Wil je een indruk krijgen van onze organisatie en activiteiten? Bekijk onze corporate video: https://vimeo.com/127602359

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.