Actief in de branches

Advies & Consultancy

Juridisch

Verzekeringen & Assurantiën

Bank & Verzekering

ICT & Internet

Sport

Recreatie & Toerisme

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Overig

Finance

Detacheringsbureau

Sales


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Informeel

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 800

Internationaal: 0


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Talent&Pro

Over Talent&Pro

Talent&Pro biedt je een vliegende start in de financiële dienstverlening! Je volgt een ontwikkeltraject dat je de mogelijkheid geeft om werkervaring op te doen bij banken, verzekeraars en pensioenbedrijven, én om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen.

Work hard

We vinden het belangrijk dat onze ruim 800 collega’s zich zowel professioneel als persoonlijk steeds blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen waardevolle talenten heeft en dat wanneer je met onze trainingen, kennisopleidingen en persoonlijke coaching hard aan die talenten werkt, je jezelf en onze klanten kunt verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Onze hele organisatie is daarom zo ingericht dat jij, op jouw manier, alles uit jezelf en je carrière kunt halen.

Play hard

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij Talent&Pro nemen we je daarom mee naar onze jaarlijkse skitrip, leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Work hard, play hard!

Organisatiecultuur

Doelgroep

false

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.