Actief in de branches

Ingenieursbureau


Aantal werknemers

Nationaal: 200

Internationaal: 0


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Over TCPM Ingenieurs & Adviseurs

We love engineering!

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze (internationale) klanten in de industrie. Als ingenieurs en adviseurs vinden wij ons vak gewoon het mooiste dat er is. Daarom blijven we ons dag in dag uit ontwikkelen in onze expertises engineering (in-house & on-site), industriële veiligheid en projectmanagement. Wil jij ook aan de slag om jouw talent te laten groeien? Ga dan met ons in gesprek.

Beginnen als stagiair bij TCPM

Als gretige student sta je uiteraard te trappelen om de theorie in de praktijk te brengen. Dat snappen we bij TCPM. Daarom bieden wij je veel ruimte en kansen voor ontwikkeling in een uitdagende stage of afstudeeropdracht. Ontdek jouw mogelijkheden!

We houden van een menselijke van samenwerken. Daarom heb je een vast aanspreekpunt en helpen we je leerdoelen te bereiken. Je kunt zelfs doorgroeien naar een traineeship of startersfunctie. Dus ben je helemaal gek van werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of een vergelijkbaar vakgebied? Kom dan groeien bij TCPM.

De pluspunten bij TCPM voor jou in het kort:

  • persoonlijke begeleiding
  • mogelijkheid om na je stage door te stromen naar een traineeship of startersfunctie
  • prima stagevergoeding en reiskostendekking

Groei mee met jouw talent

Bij TCPM draait alles om ons prachtige vak. Innovatie en ontwikkeling staat bij  ons voorop, vanuit een prettige werkomgeving. Jij krijgt volop kans om aan veel verschillende projecten te werken gedurende een baan met zekerheid.

In het kort de voordelen op een rijtje:

  • alle ruimte voor jouw ambities
  • ontwikkeling en persoonlijke begeleiding
  • zekerheid van een vast contract
  • veel verschillende projecten en klanten
  • prettige, informele werksfeer
  • beginnen in een traineeship of startersfunctie

Elk jaar kunnen op elk van de vijf vestigingen, starters, young professionals en ervaren engineers instromen. Wij hebben een uitdagende startersfunctie voor mechanical engineers, een traineeship en bieden goed perspectief voor engineers met ervaring.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in een stage en/ of baan bij TCPM? Kijk dan op onze website https://www.tcpm.nl/vacatures voor al onze  openstaande vacatures of neem contact op met Bianca Kreijger, corporate recruiter tel. +31 (0)88 220 1504 of +31 (0)6 - 4860 7975.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.