In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Automotive

Bouw & Installatie

FMCG

Industrie

Maritiem

Offshore & Dredging

Overheid / Non-profit

Techniek

Transport & Logistiek

Werving & Selectie

Ingenieursbureau

Detacheringsbureau

Sales


Bedrijfscultuur

Informeel

Professioneel

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 150

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Eindhoven


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

TIM Recruitment

Laan van Diepenvoorde 1

5582 LA Hilversum

040 3400 080

eindhoven@tim-recruitment.nl

Social Media

Werken bij TIM Recruitment

Wij detacheren technisch specialisten op mbo-, hbo- en wo-niveau. We kijken naar mensen in plaats van vacatures.

Over TIM Recruitment

Voor zowel technische professionals als bedrijven willen wij het beste resultaat. Betrokken. Dat is TIM. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf, ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM het verschil!

Passie voor techniek

Bij TIM delen we jouw passie voor techniek. Wij geloven in de kracht van goed advies en ruimte voor groei. Ons doel is om voor ieder persoonlijk een realistisch toekomstbeeld te creëren, te helpen bij het maken van de juiste keuzes en die plannen te realiseren. Hierbij kijken we naar wensen en ambities en geven we maatwerk advies. 

Maatwerk voor iedereen

Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik van onze kennis en expertise. Bedrijven helpen we met het vinden van gekwalificeerd technische professionals voor de invulling van technische vacatures. Het is onze taak om zo goed mogelijk in te schatten binnen welke afdeling en op welk niveau iemand kan starten en dat in de praktijk te realiseren. 

Het beste resultaat

Voor zowel technische professionals als bedrijven willen wij het beste resultaat. Betrokken. Dat is TIM. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf, ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM het verschil!

Onze accountmanagers zijn goed op de hoogte van wat er binnen bedrijven speelt, welke kennis ze vragen en wat de perspectieven zijn. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen waardoor je kennis en ervaring en dus je marktwaarde stijgt. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en spreken dezelfde taal. Daar doe jij je voordeel mee!

Bij TIM kies je zelf welke kant je op wilt in je carrière. Wij adviseren je over welke organisatie of functie het best bij je past.

'Wij geven een eerlijk carrièreadvies en bepalen samen met jou de mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Wij rijden je in onze kruiwagen binnen bij het bedrijf dat het beste bij je past!'

Organisatiecultuur

Bij TIM behoren Opleiding, Groei en Succes op het hoogste niveau tot de absolute kernwaarden. Wij werken met plezier, met aandacht voor groei en ontwikkeling. Samen bouwen wij aan jouw toekomst door te evalueren waar je staat, wat er speelt en of je de juiste richting opgaat met je carrière. We vinden het belangrijk dat iedereen groeit en zijn carrièredoelen bereikt.

Doelgroep

TIM is gespecialiseerd in het bemiddelen van technische professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau. TIM richt zich in de Industrie op de vakgebieden hightech, manufacturing, marine & offshore, automotive, process engineering en supply chain. En in de Bouw op de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening, verkeer en milieu

Carrièremogelijkheden

TIM is specialist in het bemiddelen van technici. Techniek is onze wereld. Wij helpen jouw als technische professional door zo snel mogelijk een baan te vinden die aansluit op jouw wensen. Werk dat je doet omdat je niets liever wilt. 

Weet jij al welke richting jij op wilt met je carrière?

Je kunt veel kanten op en het aantal vacatures blijft toenemen. Er is veel keuze, maar hoe weet je welke keuze het beste is? Je wilt natuurlijk niet ‘zomaar’ een baan: je wilt werk wat je graag doet, in een organisatie die bij je past. Daar kan TIM jou mee helpen. Wij denken met je mee en adviseren je over welke functie en organisatie het best past bij jouw carrièredoelen. Hoe beter je weet wat je wilt bereiken, hoe makkelijker de keuze is.

In dit proces richten we ons stap voor stap op jouw doelen. Wij kijken naar jouw ambities en niet vanuit de vacature. Een bewuste keuze en tevens de reden dat we geen vacatures plaatsen op onze website. Het gaat er tenslotte om dat je nadenkt over welke baan in de techniek écht bij je past.

Door goed op de hoogte te zijn van wat er binnen bedrijven speelt, welke vacatures ze hebben of er binnenkort vrijkomen kunnen we maatwerk advies geven. Naast het werk, kijken we naar jouw loopbaan mogelijkheden, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Waar je naartoe wilt groeien en wat je daar voor nodig hebt. En dat is echt maatwerk. Daar zetten wij ons voor in.

Ervaringen

Bezoek onze TIM blog als je wilt lezen over de ervaring van onze medewerkers.

Interne vacatures

Ben je niet op zoek naar een technische functie maar zoek je wel een uitdagende baan? We groeien hard en zijn altijd op zoek naar collega's. Bezoek onze werken bij TIM pagina voor meer informatie. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.