In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Juridisch

Zorg & Welzijn

ICT & Internet

Overheid / Non-profit

Overig


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Grootschalig

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 22700

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Social Media

Werken bij UWV

Werken bij UWV. Dan werk je voor ons allemaal.

Over UWV

Als je bij UWV werkt, weet je waar je het voor doet: mensen verder helpen met werk en inkomen. Werken bij UWV is tastbaar, je werkt aan echte vraagstukken van mensen, ieder met eigen uitdagingen, ambities en drijfveren.

We helpen mensen op weg bij het vinden of behouden van werk. In geval van ziekte kijken we wat iemand nog wél kan. Als werken niet mogelijk is, zorgt UWV voor inkomen. Zo leveren medewerkers van UWV allemaal een bijdrage aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Want bij UWV werk je niet alleen voor jezelf. Je werkt voor ons allemaal.

UWV streeft ernaar een organisatie te zijn, waarin iedereen mee kan doen en niemand aan de zijlijn staat, waar je jezelf kunt zijn en blijven. Een plek waar verschillende achtergronden, talenten, visies en ervaringen welkom zijn en worden benut. Dat is waardevol en inspirerend, bevordert de creativiteit én zorgt voor betere resultaten en besluitvorming binnen de teams.  

Voor onze dienstverlening is het van belang dat de cliënt zich in ons herkent, waardoor we elkaar beter begrijpen en een betere service kunnen verlenen. We vinden het belangrijk dat onze mensen gezond leven en werken. We stimuleren hen om bewust en actief bezig te zijn met hun vitaliteit ontwikkeling en loopbaan. Dit zorgt ervoor dat zij meer werkplezier en energie hebben.

Vakgebieden
Bij UWV zoeken we medewerkers in diverse vakgebieden. Van artsen en arbeidsdeskundigen tot aan klantadviseurs, online specialisten, adviseurs werk, handhavers, business analisten, IT’ers en uitkeringsdeskundigen. Van universitair tot mbo geschoold.

Onze vakgebieden:

Vestigingen

UWV heeft kantoren door heel Nederland. Het landelijk netwerk bestaat uit 35 regionale vestigingen. Daarnaast hebben wij 27 kantoren waar klanten voor andere zaken terecht kunnen. Het hoofdkantoor van UWV staat in Amsterdam.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Bij UWV zoeken we mensen in verschillende vakgebieden. Van artsen en arbeidsdeskundigen tot aan klantadviseurs, online specialisten, adviseurs werk, handhavers, business analisten, IT-ers en uitkeringsdeskundigen. Van universitair tot mbo geschoold. 

Carrièremogelijkheden

Als UWV willen we het beste voor onze mensen betekenen. Ons streven is een goede werk-privé balans en ontwikkelperspectief. We bieden uitdagende banen met uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een dertiende maand, een modern keuzeplan arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke regelingen voor opleidingen en ontwikkeling.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.