In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Accountancy

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Professioneel

Open-minded


Aantal werknemers

Nationaal: 1099

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amersfoort


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Visma

Plotterweg 38

3821BB

0630574052

recruitmentnl@raet.com

Social Media

Werken bij Visma

Over Visma

Visma Software helpt ondernemers om maximaal te presteren, van starter tot grootzakelijke organisatie. Dat doen we door ze de slimste businesssoftware te bieden en de beste ondersteuning en service. Of het nu gaat om een eenvoudig boekhoudpakket of een uitgebreide erp-oplossing. Visma is ook de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams. Deze atleten streven elke dag naar maximale prestaties en vormen samen een winnend team. Voel jij je hierdoor aangesproken? Kom dan werken bij Visma Software! 

Naast Visma Software zijn ook bekende Nederlandse organisaties als Visma | RaetProActiveVisma IdellaVisma ConnectPinkWebHR2day, Dotweb, PlusPortVisma RoxitVerzuimSignaal en Circle Software onderdeel van de Visma Group. Bekijk ook de vacatures bij deze bedrijven!

Wat doet Visma?

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 10.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1.199 miljoen euro in 2018 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.