In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Bouw & Installatie

Industrie

Techniek

Intermediairs

Werving & Selectie

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Informeel

Professioneel

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 1000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Voort

Groenewoudsedijk 63

3528 BG Utrecht

+31 30 2380345

info@voort.com

Werken bij Voort

Groei verder. Ga Voort

Over Voort

Voort gelooft in de mensen achter de techniek. Bij wie innovatie voorop staat. De ambitieuze denkers en de ijverige doeners. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat zij bij een passende opdrachtgever belanden. De juiste persoon op de juiste plek. Een plek waar je ervaring op kunt doen. Meer kennis tot je kunt nemen. En waar je kunt groeien. Of je een opleiding op MBO-, HBO- of WO-niveau hebt, een starter op de arbeidsmarkt bent of juist een vakbekwame expert. Wij hebben de functie voor jou.

Techniek betekent vooruitgang. Maar wat is techniek, zonder de mens? Bij Voort geloven we in de mensen achter de techniek. De innovators die Nederland verder brengen. De ambitieuze denkers en ijverige doeners. Hun groei is ons streven. Hun ontwikkeling is ons slagen.

Dat doen we door ze te verbinden aan de juiste opdrachtgevers. Een samenwerking is volgens ons pas geslaagd als beide partijen van elkaar leren. Daarom bieden we onze technisch professionals ook uitdagende opleidingsmogelijkheden.

Voort is dé detacheerder voor technisch Nederland. Met een persoonlijke aanpak en landelijk netwerk.

Vestigingen

We zijn inmiddels actief voor een groot landelijk netwerk van opdrachtgevers. Hiervoor worden ruim 1000 professionals ingezet op interessante projecten. We hebben in totaal 11 vestigingen in Nederland. Deze bevinden zich in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Capelle a/d IJssel, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Leusden, Nijmegen, Utrecht en Weert.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Detachering

Bij ons werken professionals uit diverse vakgebieden zoals bouwkunde, civiele techniek of elektrotechniek. Of je gespecialiseerd bent of multidisciplinair. Wij zoeken voor jou een passende werkplek. Als professional ben je in dienst bij Voort, maar werk je bij één of meerdere opdrachtgevers. Dat begint met detachering voor bepaalde tijd. Vervolgens streven we ernaar om het dienstverband voort te zetten. Dit kan in de vorm van een vast dienstverband bij Voort of door indiensttreding bij de opdrachtgever.

Jouw ontwikkeling

Wanneer je bij ons aan de slag gaat als technische professional krijg je naast een passende baan ook de mogelijkheid om een aanzienlijk aantal trainingen en opleidingen te volgen aan de Voort Academy. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Zo kun je jouw vakkennis op peil houden, je verdiepen in andere vakgebieden of werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Vind jouw functie

Ben je op zoek naar een (nieuwe) technische functie? Neem dan contact op met één van onze consultants. En maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. Kijk voor nieuwe vacatures ook op onze website, of volg ons op LinkedIn en Facebook.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.