In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO


Actief in de branches

Industrie

Techniek

Transport & Logistiek


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Internationaal

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 300

Internationaal: 4000


Locatie hoofdkantoor

Vianen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

WITRON

Lage Biezenweg 5 g-h

4131 LV

06 83 67 67 20

recruitment@witron.nl

Social Media

Werken bij WITRON

Welcome to the warehouse of the future!

Over WITRON

WI love WITRON

WITRON is een toonaangevende leverancier van geautomatiseerde logistieke systemen. Met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd staat de WITRON Groep al meer dan 50 jaar voor State of the art technologie, innovatie en betrouwbaarheid. Naast de levering van ons geautomatiseerd systeem, dragen wij ook de verantwoordelijkheid voor het managen en het onderhoud van de installaties op de verschillende klantlocaties.

Onze klantlocaties in Nederland

  • Distributiecentrum Hoogvliet Supermarkt in Bleiswijk
  • Distributiecentrum JUMBO Supermarkt in Nieuwegein
  • Distributiecentrum Plus Supermarkt in Oss

Bekijk onze vacatures op: Make it to the top › WITRON Gruppe

Gezonde en veilige werkomgeving

Wij moedigen je aan om gebruik te maken van de vele kansen binnen WITRON om je als mens en professional verder te ontwikkelen. Witron biedt een dynamische werkomgeving aan waar veiligheid en gezondheid op de eerste plaats staat. Dankzij jouw expertise en persoonlijke groei kunnen wij onze systemen en processen blijven ontwikkelen. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat alle collega's zich thuis voelen en vertrouwen hebben in elkaar. Wederzijds respect en betrokkenheid zijn voor WITRON de hoekstenen van ons succes. Samen organiseren wij speciale teamdagen en bedrijfsfeestjes om deze kernwaarden te stimuleren.

Organisatiecultuur

Onze Cultuur

Wij zijn trots op de relatie met onze mensen. Wij geloven dat door het samenbrengen van collega's met diverse achtergronden een stimulerende werkomgeving ontstaat. Hierin kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en groeien. Want samen zijn wij als organisatie succesvol. Samen bouwen wij aan de magazijnen van de toekomst.

Doelgroep

Aan de slag bij Witron On-site Services

Houd jij van mechatronica en heb je een passie voor geautomatiseerde logistiek en productie? Wil je graag storingen oplossen en preventief onderhoud verrichten voor onze geautomatiseerde warehouse? Dan ben jij de Onderhoudsmonteur / Maintenance Technician die wij zoeken.

Bekijk onze vacatures op: Make it to the top › WITRON Gruppe

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.