Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Teamgericht

Open-minded


Locatie hoofdkantoor

Hilversum


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Be IT

Marathon 11E

1213 PG

085-8200020

recruitment@beit.nl

Social Media

Werken bij Be IT

Verbinder tussen mens en IT

Over Be IT

Ben jij een gedreven en ambitieuze IT specialist met ruime ervaring in Cloud, Microsoft Azure of Microsoft 365? Sluit je dan bij ons aan en maak deel uit van ons team dat zich bezighoudt met de meest uitdagende IT projecten die naadloos aansluiten bij jouw professionele ambitie. Want succes behaal je samen met ons!

Organisatiecultuur

Bij ons draait het om jou…

Of je nu een IT-uitdaging zoekt of een fijne werkgever om voor te werken. Wij zijn er om je te ondersteunen. Uitdaging en beloning zijn cruciaal, maar nog essentiëler is jouw welzijn en tevredenheid. Ons doel is om de juiste opdracht te vinden die past bij jouw levensstijl, zowel bij ons als bij de klant.

Doelgroep

Be IT is voortdurend op zoek naar getalenteerde IT specialisten die zich elke dag inzetten voor het geven van deskundig advies, het ontwerpen, implementeren en optimaal beheren van de IT-infrastructuur voor onze gewaardeerde klanten. Als een ervaren en bekwame IT specialist, ben jij degene die met een vernieuwende blik de wereld van IT benadert, met aandacht voor het heden én een scherp oog voor de toekomst.

Carrièremogelijkheden

Groei en ontwikkeling

Je brengt jouw kennis en ervaring mee, maar IT blijft evolueren. Bij Be IT streven we ernaar dat je jezelf blijft ontwikkelen, ongeacht je carrière positie. Daarom bieden we jaarlijks 5 studiedagen aan. Jij bepaalt hoe je deze invult. Be IT heeft een opleidingsbudget voor zowel technische als persoonlijke ontwikkeling.

Be you

Je werkplek dient als een omgeving waarin je volledig jezelf kunt zijn, en zelfs de meest verfijnde versie van jezelf kunt bereiken. Bij Be IT ben je niet alleen bezig met uitdagende IT opdrachten, maar kun je tevens ontspannen en nieuwe mensen ontmoeten. Er is voldoende ruimte voor eigen initiatief, en we hechten veel waarde aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Belong

We hechten veel belang aan het feit dat werk plezierig moet zijn. Daarom bieden we je een werkomgeving waar je er duidelijk bij hoort. Waar je altijd een gevoel van verbondenheid ervaart. Waar je jezelf thuis voelt. En dit geldt niet alleen bij ons, maar ook bij onze opdrachtgever. Want we weten dat je productiever en energieker bent wanneer je je goed voelt.

Be balanced

Het leven draait niet uitsluitend om werk. Werk moet verder reiken dan enkel voorzien in je financiële behoeften en carrièrepad volgen. Het zou een bron van inspiratie moeten zijn, iets dat betekenis toevoegt en aansluit bij je levensstijl. Daarom leggen we veel nadruk op evenwicht. We willen je de ruimte geven om alle aspecten die voor jou van waarde zijn in het leven te omarmen.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
IMG 5810
Geoffrey Maas
Systeembeheerder

"Geoffrey Maas, Systeembeheerder bij Be IT"
3fecd2b7-a90f-443c-b3ec-09331bd3ef9d
Roy Bes
Cloud Engineer

"Roy Bes, Cloud Engineer bij Be IT"