In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Bouwkunde

ICT & Internet

Media

Cultuur & Entertainment

Marketing & Communicatie

Techniek

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Overig

Finance

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Sociaal

Jong


Aantal werknemers

Nationaal: 10

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amstelveen


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Global People

Burgemeester Haspelslaan 43

1181 NB

0203346993

info@ygp.nl

Social Media

Werken bij Global People

Global People zet talent centraal!

Over Global People

Global People zet zich al ruim 15 jaar in voor meer culturele diversiteit op de werkvloer door middel van recruitment, detachering en events. Wij helpen organisaties aan een inclusief en sterk team en helpen multicultureel talent hun ambities waar te maken. Wij kennen de valkuilen, de onbewuste vooroordelen en cultuurbarrières. Daarom is werving en selectie bij ons méér dan een match. Met opleiding, training en coaching helpen we werkzoekenden aan een stage of baan en zorgen we voor een succesvolle match.

Inmiddels bestaat ons netwerk uit ruim 15.000 mensen die inclusief denken én doen, hebben we 200 netwerkevents georganiseerd en hebben we al 130 werkgevers mogen helpen aan meer diversiteit. www.globalpeople.nl

Uniek aan Global People is dat onze persoonlijke werkwijze centraal staat, waarbij we kandidaten en werkgevers tijdens elke stap in de sollicitatieprocedure begeleiden, met als doel de kans op instroom significant te vergroten. Zo heeft Global People multiculturele kandidaten geplaatst bij bedrijven als Hogeschool van Amsterdam, Tempo-Team, FranklinCovey, TBI, DXC Consultancy en Rabobank.

Missie
Door samenwerking zetten wij de kracht van diversiteit in de samenleving in als hefboom, om in de top van het bedrijfsleven een cultuur voort te brengen waarin ieder talent zich welkom voelt! Een cultuur waarin zichtbare en onzichtbare verschillen er mogen zijn, waarin men openstaat voor andere opvattingen en waarin multi-etniciteit wordt gezien als een verrijking.

Visie
Global People is hét netwerk dat multicultureel talent, werkgevers, studentenverenigingen en werkgevers verbindt om gezamenlijk te werken aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en overheid. Onze leden zijn jonge, hoogopgeleide studenten, net afgestudeerde werkzoekenden én young professionals die wij graag helpen om hun ambities en dromen waar te maken. Om zo realistische afspiegeling van de maatschappij te bereiken.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Selen ten Brink
Global People

"It was the end of 2017. I had recently moved to the Netherlands. After a hard task of finding a place to live, an even harder one was waiting for me: to find a job. Seeking employment is a tough task. But it gets even more tough if you are a non-EU citizen in the Netherlands. My luck turned in a career event I attended, in which I met Melvin. He asked me my background and he immediately gave me his business card saying “Contact me after this seminar, I have something for you!”. He indeed had a perfect opportunity for me at that time, which eventually ended up with being my current job. Had it not been for Melvin and Young Global People’s cooperation with Rabobank, I would not be able to work in this position now. I will always be in gratitude for all of their support in the beginning of my career journey. "
Landho Valdes
Deelnemer Diversity Dinner

"Ik heb ontzettend genoten van het Diversity Dinner! De sfeer was aangenaam en er was genoeg tijd om te praten met eenieder. (Daarnaast was ook het eten heerlijk!) Ik heb een mooi, verbeterd cv door jullie weten te bemachtigen. De aanpassingen waren waardevol. Het Diversity Dinner was een succesvol, leuk evenement en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mee te doen. "