Werken bij Calco

It's the way that we do IT

Header-jobnet

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
 • HBO
 • WO
Actief in de branches
 • ICT & Internet
Bedrijfscultuur
 • Dynamisch
 • Innovatief
 • Jong
Aantal werknemers
 • Nationaal: 450
Locatie hoofdkantoor

Maarssen

Contact opnemen of solliciteren
Calco
Recruitment
Planetenbaan 15
3606 AK Maarssen
085 2732720
werken@calco.nl

Over Calco

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals en hebben sinds onze oprichting in 2004 al meer dan 1400 professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is daarbij belangrijk, want bij Calco geloven we dat jij het meeste uit jezelf kunt halen als je echt op je plek zit.

Organisatiecultuur

IMG 3901

Werken bij Calco betekent..

..dat je deel uitmaakt van een team van meer dan 400 enthousiaste medewerkers. We zijn jong, we zijn ambitieus en we willen graag vooruit. Dat gevoel is voelbaar door de hele organisatie. We gaan op een informele en persoonlijke manier met elkaar om, maar hechten ook veel waarde aan onze zakelijke uitstraling.

Werken bij Calco betekent ook dat jouw persoonlijk ontwikkeling centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij als persoon op je plek zit en iedere dag met plezier naar je werk gaat. Daar komen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en leuke events (bijv. een jaarlijks gala, technische meetings) bij kijken.

Calco daagt je uit

Wij dagen je uit om altijd te blijven groeien. Dat begint al vanaf de eerste dag dat je bij ons binnenloopt. Of je nu start in een van onze traineeships, aan de slag gaat als (zelfstandig) IT-professional of toetreedt tot het kantoorpersoneel, er is altijd aandacht voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We bieden trainingen en opleidingen aan op het gebied van IT, maar zeker ook op het gebied van vaardigheden. Wat je ook nodig hebt, wij kijken hoe we jou kunnen helpen om te blijven groeien als persoon én als professional

Onze doelgroep

Vlog Ro

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze starters op de arbeidsmarkt (met hbo/wo-denkniveau). Voor ons IT-traineeship hoef je géén IT-gerelateerde studie gevolgd te hebben. Waarom niet? Omdat wij geloven dat jouw andere studieachtergrond je juist geschikt maakt voor een functie in de IT. Goed om te weten: je bent zeker niet de enige met een andere studieachtergrond! Ruim 95% van onze trainees heeft géén IT-opleiding gevolgd en werkt nu als IT-professional voor gave bedrijven.

Carrièremogelijkheden bij Calco

Wanneer je bij Calco aan de slag gaat, heb je oneindig veel carrièremogelijkheden. Het begint al tijdens het traineeship, waarbij je ingezet wordt bij Nederlandse topbedrijven (denk aan bedrijven als Schiphol, Ahold, Heineken of de Volksbank).

Na afloop van het traineeship maakt het grootste deel van onze trainees de overstap naar de opdrachtgever (ruim 90%!). Je kunt echter ook via Calco aan de slag met een nieuwe opdracht of natuurlijk je eigen weg gaan. 

Testimonials

Kaya-vierkant
Kaya WeersDeveloper

Waarom Calco? Ik wilde graag zoveel mogelijk leren en meer technische uitdaging. Dankzij Calco heb ik dat gevonden; een baan in de continue veranderende IT sector!

Rodolfino-vierkant
Rodolfino ElizabethTester

Waarom Calco? Calco bood mij een intensief traject aan persoonlijke ontwikkeling en IT-kennis, waardoor ik als opgeleide jurist vol vertrouwen mijn droomcarrière in de IT kon beginnen.

Maartje-vierkant
Maartje van DenderenJava Ontwikkelaar

Waarom Calco? Een sterk begin van een carrière in een nieuw vakgebied, waar super veel kansen liggen!

Twitter

Youtube

Vacatures

 • Vacature 32 tot 40 uur 3 dagen geleden

  Online Marketing&Communicatie Specialist

  Calco in Amsterdam

  Als Online Marketing & Communicatie Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze (nieuwe) online campagnes.
  Keywords: Marketing

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur 3 dagen geleden

  Business Analist (Calco Flex)

  Calco in heel Nederland

  Ben jij goed in het analyseren van complexe vraagstukken en kun je deze doorvertalen naar concrete oplossingen?
  Keywords: IT , HBO , WO

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur 3 dagen geleden

  Administratief medewerker HR

  Calco in Amsterdam

  Ben jij dé sparringpartner voor zaken omtrent HR en werk jij graag met mensen?
  Keywords: Administratief , HR , MBO , HBO

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur 3 dagen geleden

  Key Accountmanager

  Calco in Amsterdam

  Denk jij graag mee met onze relaties en gaat je hart sneller kloppen als je mensen verder kan helpen in hun carrière?
  Keywords: Sales , Commercieel

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur 3 dagen geleden

  Medior Accountmanager

  Calco in Amsterdam

  Als Accountmanager bij Calco help jij Nederlandse topbedrijven met het aantrekken en binden van IT-talent.
  Keywords: Sales , IT , HBO , WO

  Verder lezen ›