Werken bij Capgemini

CONSULTING.TECHNOLOGY.OUTSOURCING

werken bij capgemini

Capgemini is marktleider op het gebied van technology, outsourcing en consultancy. Onze overtuiging is dat duurzame resultaten alleen haalbaar zijn door intensieve en innovatieve vormen van samenwerking met toonaangevende klanten, business partners en collega’s. Werken bij Capgemini staat dan ook voor samenwerken in teams van ondernemende professionals, die resultaatgerichtheid combineren met onconventioneel denken. Een inspirerende omgeving met uitdagende opdrachten/projecten waarin je gewoon jezelf kunt zijn en waarin je jouw talenten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen.

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
 • HBO
 • WO
Actief in de branches
 • ICT & Internet
Bedrijfscultuur
 • Dynamisch
 • Informeel
 • Uitdagend
Aantal werknemers
 • Nationaal: 4000
 • Internationaal: 180000
Internationale carrièremogelijkheden
 • Ja, per direct
Locatie hoofdkantoor

Utrecht

Contact opnemen of solliciteren
Capgemini
Corporate Recruitment
Reykjavikplein 1
3543 KA utrecht
+31306896496
career.nl@capgemini.com

Over Capgemini

Met bijna 145.000 mensen in ruim 40 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. In 2014 rapporteerde Capgemini Group een omzet van 10,571 miljard euro. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het wereldwijde leveringsmodel Rightshore®.

Organisatiecultuur

Veel Young Professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze cultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je eerder bij een klein bedrijf verwacht. We kennen zeker geen Amerikaanse cultuur. We zijn bereid elkaar te helpen, werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven op te pakken. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door zeven kernwaarden: eerlijkheid, durf, vertrouwen, vrijheid, teamgeest, bescheidenheid en plezier. Wie zich in deze waarden kan vinden, zal zich bij ons zeker op het gemak voelen.

Carrièremogelijkheden bij Capgemini

Loopbaanontwikkeling. Bij Capgemini kun je je vanuit verschillende startposities ontwikkelen. In eerste instantie leg je een stevige basis voor je toekomstige ontwikkeling. In een later stadium volgt een verdergaande specialisatie of een bredere ontwikkeling op het raakvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je opleidingen en verricht je opdrachten die aansluiten op je ambities en de klantvragen. Je leert veel over het marktsegment waarin je werkt, over ICT- toepassingen, bedrijfsonderdelen en consultancy. In overleg met je manager of coach stippel je een opleidingstraject uit: de basis om een waardevolle bijdrage te leveren aan de opdracht bij je klant. Profiel Student. Capgemini biedt jong talent met een hbo of universitaire opleiding in de richting van ICT, techniek of bedrijfskunde een uitdagende omgeving en een aantrekkelijk toekomstperspectief. Kun jij samen met collega’s en klanten ambities omzetten in resultaten? Heb jij de drive om de beste te worden door jezelf te blijven ontwikkelen? Iedereen is uniek en heeft eigen ambities. Jij kent jezelf het beste en weet waartoe je in staat bent Kom jij het verschil maken bij Capgemini? Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor de mogelijkheden. Afstuderen bij Capgemini. Ben je nog niet helemaal klaar met je studie omdat je eerst nog moet afstuderen? Ook dan biedt Capgemini je een wereld aan mogelijkheden. Naast bestaande opdrachten die Capgemini formuleert kun je ook zelf een onderwerp voor een afstudeeropdracht aandragen. Om je afstudeeropdracht goed uit te voeren krijg je een ervaren consultant toegewezen die jou begeleidt en ondersteunt op alle vlakken.

Arbeidsvoorwaarden

Ook je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld: direct een vast contract, prestatiebeloning (afhankelijk van Capgemini resultaten én die van jou persoonlijk), eindejaarsuitkering, premievrij pensioen, 26 vakantiedagen (je kunt er nog meer bij kopen), telefoonabonnement en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken, maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren.

Vacatures

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Junior Salesforce Consultant

  Capgemini in heel Nederland

  Ben jij innovatief en wil je werken met de nieuwste tools en CRM technieken in de markt?
  Keywords: IT , Bedrijfskunde , HBO , WO

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Junior Artificial Intelligence Engineer

  Capgemini in heel Nederland

  Als junior engineer ga je voor onze opdrachtgevers aan de slag met deze mooie technologie.
  Keywords: Techniek , WO

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Traineeship test consultant

  Capgemini in heel Nederland

  In een paar weken leiden we je op tot een ware IT-professional en stomen wij jou klaar voor de grote sprong.
  Keywords: IT , Traineeship

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Junior Corporate IT Recruiter

  Capgemini in heel Nederland

  Die éne kandidaat die het verschil maakt – jij weet hem of haar via verschillende kanalen te bereiken.
  Keywords: HR , HBO , WO

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Test Automation Consultant

  Capgemini in heel Nederland

  Heb jij ervaring met test automatisering of Robotic Process Automation?
  Keywords: IT , HBO , WO

  Verder lezen ›