Werken bij CGI

Looking for the NEXT IT generation

werken bij CGI

CGI – Looking for the NEXT generation

  

Wij willen de NEXT generation IT’ers aan ons binden, hun talenten ontwikkelen en ze een platform geven. Om richting en inhoud te geven aan je carrière heeft CGI dan ook een eigen Academy opgericht.

Als afstudeerder krijg je direct werk met inhoud, onder begeleiding van een CGI-professional. Daarnaast is er een Graduate-traject waarin we je de tools en gelegenheid geven om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen.

 

CGI maakt veel werk van onze NEXT Generation. Kom je in dienst van CGI en ben je niet ouder dan 36 jaar, dan word je automatisch lid van CGI Next. Hier vind je young professionals die alle onderdelen van de organisatie vertegenwoordigen, een unieke community binnen het CGI community ecosysteem. Fun en serious business staan centraal. CGI Next is er voor jou. Zo kun je jouw netwerk uitbreiden, jezelf ontwikkelen en – ook niet geheel onbelangrijk – jouw zichtbaarheid binnen de organisatie vergroten.

  

Take that NEXT step! CGI.

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
  • HBO
Actief in de branches
  • ICT & Internet
Bedrijfscultuur
  • Innovatief
  • Internationaal
  • Ondernemend
Aantal werknemers
  • Nationaal: 3000
  • Internationaal: 65000
Internationale carrièremogelijkheden
  • Ja, per direct
Locatie hoofdkantoor

Rotterdam

Contact opnemen of solliciteren
CGI
CGI NL Recruitment
George Hintzenweg 89
3068 AX Rotterdam
+31 88 564 0000
Recruitment.nl@cgi.com

Over CGI

CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste IT dienstverleners ter wereld. 70.000 professionals in 40 landen, waarvan ongeveer 3.000 in Nederland, leveren hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en managed services.

 

CGI is als eerste bedrijf voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ICT-dienstverlener van het jaar in de Computable Awards. Ook won Ron de Mos, Senior Vice President en General Manager van CGI Nederland, de titel CEO van het jaar. Daarnaast werd het bedrijf al twee jaar achter elkaar gecertificeerd als Top Employer Europe. Dit houdt in dat CGI uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie.

 

Als wereldspeler in de zakelijke en IT-dienstverlening biedt CGI de meest uitdagende en diverse carrièremogelijkheden. Dankzij onze omvang kun je bij CGI alle kanten op: Microsoft, Java, Testing, Embedded Software, Business Intelligence, Oracle, Manufacturing IT, ISA, IT Management, Emerging Technologies, Business Consulting, Process Analyse en Design, GEO-ICT en Projectmanagement.

Organisatiecultuur

Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.

Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

CGI is een van oorsprong Canadees bedrijf. Wil je meer weten over de ontstaansgeschiedenis en onze internationale ‘values’, neem dan een kijkje op de internationale website van CGI.

Onze doelgroep

Als wereldspeler in de zakelijk en IT-dienstverlening kunnen we je de meest uitdagende carrièremogelijkheden bieden. Je werkt mee aan aansprekende (inter)nationale projecten met een grote betekenis voor onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid. Dankzij onze omvang kun je als afstudeerder bij CGI alle kanten uit, waaronder: Microsoft, Java, Testing,
Embedded Software, Business Intelligence, Oracle, Manufacturing IT, ISA, IT Management, Emerging Technologies, Business Consulting, Process Analyse en Design, GEO-ICT, Projectmanagement: we hebben bij CGI vele smaken.

CGI Academy – Licht op je carrière 

CGI heeft een eigen Academy om richting en inhoud te geven aan je carrière. Deze biedt ook een uitstekende kans voor toekomstig IT-ers om met de breedte van ons vak kennis te maken. Als afstudeerder krijg je direct werk met inhoud,
onder begeleiding van een CGI-professional. Je doet relevant onderzoek en wordt na een inwerkperiode vaak snel betrokken bij een concreet project. Zo kun je jouw kwaliteiten in de praktijk bewijzen. Veel van onze afstudeerders bieden we na de stage een eerste baan aan. Daarnaast is er een Graduatetraject waarin we je de tools en gelegenheid geven om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen, door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën en in de praktijk kennis te maken met je vakgebied. Tenslotte biedt de CGI Academy aan alle werknemers vervolgopleidingen
en cursussen aan. We willen niet alleen de beste zijn maar ook blijven.

Op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in onze ambitie? Zit je in de afrondende fase van een IT- of ICT-gerelateerde HBO of WO opleiding, of ben je recentelijk afgestudeerd? Dan willen we graag met jou in contact komen. Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen zien of creëren en deze ook durven pakken. Studenten die zowel kritiek kunnen incasseren als uiten. Wij zijn geïnteresseerd in jouw mening om onze organisatie beter te maken. Herken jij jezelf
hierin? Laat je dan horen!

Carrièremogelijkheden bij CGI

Inhoudsvolle projecten

Bij GCI werk je – vaak in teamverband – aan inhoudsvolle projecten die sterk tot de verbeelding spreken. Een kleine greep:
• IBOR – integraal beheer van objecten in de openbare ruimte
• Maeslantkering – een ‘mission critical’ systeem dat volledig automatisch beslist of de kering bij dreigend hoogwater gesloten moet worden
• Burgernet – technologische bijdrage aan het succesvolle veiligheidsnetwerk van overheid,  burgers en bedrijven
• Intelligent Cargo – concept waardoor partijen in vervoer en logistiek als één keten kunnen besparen op administratieve en vervoerskosten (resultaat van onze deelname aan Europese projecten als EURIDICE en iCargo rondom de uitwisseling van realtime informatie in de logistieke keten)
• e-laad – ondersteuning bij de uitrol van openbare oplaadpunten voor elektrisch rijden
• Whereabouts App – mobiele oplossing waarmee atleten aan de World Anti Doping Agency kunnen doorgeven waar ze zijn
• InstApp – zitplaatsdetectie en routing van het treinverkeer voor NS en ProRail
• Galileo-satellietnavigatie – de ontwikkeling van een Europees alternatief voor het Amerikaanse GPS

De meest uitdagende carrièremogelijkheden

CGI heeft een uitgebreid dienstenportfolio en is goed vertegenwoordigd in een groot aantal bedrijfstakken, van de commerciële sector en financiële dienstverlening tot overheid en bestuur. Ook onze activiteiten hebben een brede scope.
Programmeurs, ontwikkelaars, business analisten, IT-architecten, consultants, projectmanagers: het aantal verschillende functies is bijna eindeloos. Dankzij onze omvang, onze klanten en hun projecten én onze diversiteit kunnen we je de meest
uitdagende carrièremogelijkheden bieden. Of je nu instapt als beginnend IT-er of instroomt met een grote professionele bagage, je ontwikkelruimte is bijna net zo grenzeloos als onze organisatie zelf.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we?
• Een prima salaris en een contract voor onbepaalde tijd
• 27 vakantiedagen
• 8,33% vakantiegeld
• Winstdelingsregeling en aandelenoptiepakket
• Auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding
• Vergoeding uitgebreide ziektekostenverzekering
• Overlijdensrisico verzekering 
• Vergoeding 81,3% van je pensioenpremie
• Onkostenvergoeding
• Laptop en telefoon van de zaak