Werken bij KPN ICT Consulting

Sterk in ICT-advies

Jobnet3

Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
 • HBO
 • WO
Actief in de branches
 • Advies & Consultancy
 • ICT & Internet
 • Techniek
Bedrijfscultuur
 • Dynamisch
 • Innovatief
 • Uitdagend
Aantal werknemers
 • Nationaal: 800
Internationale carrièremogelijkheden
 • Nee
Locatie hoofdkantoor

Zoetermeer; Groningen; Apeldoorn

Contact opnemen of solliciteren
KPN ICT Consulting
Recruitment KPN ICT Consulting
Röntgenlaan 75
2719DX
+31612739828
jessica.vandermeer@kpn.com

Over KPN ICT Consulting

Geen bits en bytes, maar mensen

ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Mensen die nieuwe mogelijkheden zoeken, en daarbij ook vragen hebben. Voor ons maken zij het verschil. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij realiseren en verankeren verandering, dankzij onder meer trajecten voor nieuwe technologie adaptie. Vanwege deze mensfocus zijn al onze medewerkers speciaal geselecteerd op peopleskills. Het DNA van KPN ICT Consulting wordt bepaald door deze mensen. Wie zijn dat dan? Initiatiefrijke ICT’ers met een hoog kennisniveau. Sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig en creatief.

Organisatiecultuur

Werken bij KPN ICT Consulting betekent dat je gewoon jezelf kunt zijn & kunt doen waar je goed in bent. Wat dat precies is, is aan jou. Van projectmanagement tot aan technologie. KPN ICT Consulting heeft alle disciplines in huis én werkt aan de meest complexe en prestigieuze projecten. Iedereen pakt zijn eigen rol, vanuit zijn eigen kracht. Er is geen vast format voor de beste manier waarop jij je functie kunt invullen. Maar je krijgt wel bij ons alle mogelijkheden aangereikt om je carrière vorm te geven. Bij KPN ICT Consulting staat ontwikkeling centraal. Een goede opleiding legt de basis voor een succesvolle carrière en is voor studenten daarom van groot belang. Vanuit ons Young Professional programma leer je het werkveld van KPN ICT Consulting kennen.

Of het nou om klanten of medewerkers gaat: wij streven naar een langdurig partnership op basis van vertrouwen. We investeren in elkaar & leren van en met elkaar. Weet jij hoe iets beter of slimmer kan? Vertel het dan aan de directie tijdens een lunch of pitch je idee aan de Innovation Board. Jij als sociale ICT-er weet namelijk als geen ander wat de vraag van de markt is, wat er speelt, waar kansen liggen, wat beter moet. En daar luisteren we graag naar.

Onze doelgroep

Heb jij een ICT-studieachtegrond of ben jij een ICT professional ? Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Je werkt samen met inspirerende professionals in een informele werksfeer aan interessante projecten. Ben je initiatiefrijk en sociaal? Dan ligt er een mooie toekomst voor je bij KPN ICT Consulting.

Carrièremogelijkheden bij KPN ICT Consulting

Bij KPN ICT Consulting staat ontwikkeling centraal. Onze ontwikkelingsmogelijkheden behoren tot de beste in de markt. Of je nu bij ons begint als (Young) Professional of Expert, je hebt bij ons interessante mogelijkheden voor opleiding en certificering. Sterk in ICT kun je pas zijn wanneer je volop de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom biedt KPN ICT Consulting interessante doorgroeimogelijkheden.

We passen onze opleidingen continu aan zodat ze naadloos aansluiten bij de praktijk. Zo word je steeds beter in staat om onze klanten de juiste ICT-oplossingen te bieden. Naast vakgerichte opleidingen stimuleren we trainingen om te werken aan jezelf. Dat is goed voor je persoonlijke groei, je werk én je carrière, en dus ook voor ons.

Samen met jouw leidinggevende stel je een Persoonlijk Ontwikkelplan op waarin je de richting in jouw carrière schetst. Hierbij kijken we naar de marktontwikkeling binnen de ICT en vertalen dit naar carrièremogelijkheden die specifiek bij jou passen.

'Ik vind het fijn dat ik mijn eigen carrière in de hand heb. Bij KPN ICT Consulting kan dat. Er komen veel kansen en uitdagingen op je pad en je kunt continu nieuwe dingen leren. Je krijgt de kans om een richting te kiezen en daar je eigen draai aan te geven.’ - Michael de Vries – Technical Consultant

Strategie & implementatie

Strategie en implementatie komen bij KPN ICT Consulting op een mooie manier samen. Consultants met verschillende expertisegebieden werken nauw samen aan het bedenken en implementeren van innovatieve oplossingen bij klanten. Er wordt daarom veel geëxperimenteerd met nieuwe technologie, zoals LoRa, wearables, drones en 3D printers. Vanuit deze experimenten ontstaan vaak serieuze business oplossingen waar we onze klanten verder mee kunnen helpen. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Vacatures

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Young Professional ServiceNow

  KPN ICT Consulting in Rotterdam, Zoetermeer

  Als Young Professional ServiceNow leiden we je op tot technisch specialist op het gebied van de ServiceNow.
  Keywords: IT ,ICT , Consultancy

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Young Professional IT Security

  KPN ICT Consulting in Groningen

  Als Young Professional Security leiden we je op tot professional in het vakgebied IT Security.
  Keywords: IT , ICT , Consultancy , HBO , WO

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Young Professional Data & Analytics

  KPN ICT Consulting in Rotterdam, Zoetermeer

  We leiden je op tot kennisdrager op het gebied van Data & Analytics (big data).
  Keywords: IT , ICT , Consultancy

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Y.P. Digital Workspace Solutions

  KPN ICT Consulting in Rotterdam, Zoetermeer

  We leiden we je op tot een professional in het vakgebied Digital Workspace.
  Keywords: IT , ICT , Consultancy

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Young Professional Cloud & Datacenters

  KPN ICT Consulting in Groningen

  We leiden je op tot een professionele consultant op het gebied van Cloud & Datacenters.
  Keywords: IT , ICT , Consultancy

  Verder lezen ›