Werken bij Stork

Werken bij Stork

Wil je werken in een veilige werkomgeving waarbij vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal staan? Stork is een wereldwijde, technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten en asset management consulting. Wij zorgen er dagelijks voor dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

Actief in de branches
 • Chemie & Life Science
 • Energie
 • Industrie
 • Marketing & Communicatie
 • Techniek
 • Zakelijke dienstverlening
Bedrijfscultuur
 • Innovatief
 • Professioneel
 • Resultaatgericht
Aantal werknemers
 • Nationaal: 3000
 • Internationaal: 16500
Internationale carrièremogelijkheden
 • Ja, per direct
Locatie hoofdkantoor

Utrecht

Contact opnemen of solliciteren
Stork
Recruitment
Van Deventerlaan 121
3528 AG Utrecht
088-2891000
recruitment@stork.com

Over Stork

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Organisatiecultuur

Stork kenmerkt zich door een informele cultuur en waarbij wij met respect met elkaar omgaan. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een aantal kernwaarden. Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit en we werken op een prettige manier samen met anderen. Onze mensen zijn dé specialist in hun vakgebied en hebben een proactieve en ondernemende instelling.

Onze doelgroep

Als technisch dienstverlener zijn wij voornamelijk op zoek naar kandidaten met een technische achtergrond: werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische bedrijfskunde. Van uitvoerende functies tot aan management niveau. Daarnaast hebben wij diverse mogelijkheden op ondersteunende afdelingen, o.a. op het gebied van Sales & Marketing, Finance, HR, Legal, IT en Inkoop.

Bekijk onze carrièrewebsite voor een actueel overzicht van de vacatures: www.werkenbijstork.nl

Carrièremogelijkheden bij Stork

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

We helpen je bij het bepalen van je ambities en vaardigheden door middel van trainingen en kansen binnen het werk. Tegelijkertijd kun je leren van en met je collega’s. Door de grootschaligheid van onze organisatie en veelzijdigheid van onze activiteiten, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Corporate Video

Wil je een indruk krijgen van onze organisatie en activiteiten? Bekijk onze corporate video: https://vimeo.com/127602359

Vacatures

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Management Traineeship

  Stork in heel Nederland

  Wil je vanaf je eerste werkdag meteen verantwoordelijk zijn voor je eigen project en gegarandeerd een periode naar het buitenland?

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Junior Consultant Asset Management

  Stork in heel Nederland

  Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Consultant op het gebied van Asset Management in de industrie?

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Technisch Trainee

  Stork in Velsen

  Wij zijn per direct op zoek naar een pas afgestudeerde of professional met geringe ervaring, die een carrière aandurft bij Stork.

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Werkvoorbereider

  Stork in heel Nederland

  Voor diverse locaties in het land zijn wij doorlopend op zoek naar goede ervaren werkvoorbereiders, zowel werktuigbouwkunde als elektrotechniek.

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  Technisch Trainee

  Stork in Rotterdam Botlek

  Vanuit het Technisch Traineeship bieden wij jou een opleidingsprogramma om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. 

  Verder lezen ›